Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Raivis Andžāns

Video: Regbija spēlētājs pats sev salauž kāju

Regbijs ir kontakta sporta veids, un traumas šajā spēlē ir ikdiena. Traumas ir dažādas, un visai nepatīkami spēle beidzās spēlētājam Mičam Valisam.
Austrālijas futbola (Aussie rules) komandas „Western Bulldogs” spēlētājs salauza kāju, pats sev iesperot. 23 gadus jaunais spēlētājs mēģināja izspert bumbu, bet viņam patraucēja pretinieku spēlētājs.
„Bulldogs” spēli mājās zaudēja, piekāpjoties „Kilda Saints” ar 60:75.
Novēlam spēlētājam ātri atveseļoties un atgriezties laukumā vēl spēcīgākam.

, 2016-07-24 16:32, pirms 8 gadiem
Ko tādu pirmo reizi redzu
, 2016-07-24 18:40, pirms 8 gadiem
Austrāliešu futbols, ne regbijs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-07-24 19:45, pirms 8 gadiem
Sancho-44- rakstīja: Zaje*al tās tizlās reklāmas. Paldies tev sportacentr.
adblock uzlikšana prasa piecas sekundes
, 2016-07-25 12:10, pirms 8 gadiem
Nu tas nav "pat sev salauza". Spēriena pēdējā brīdī pretinieks iestūma viņa kāju citā trajektorijā, un pēc inerces kāja gāja spērienā pa savu potīti. Tas pats, kas klasiskā padene. Bez kontakta ar pretinieku te nekas nebūtu.
, 2016-07-26 22:55, pirms 8 gadiem
deco rakstīja: Nu tas nav "pat sev salauza". Spēriena pēdējā brīdī pretinieks iestūma viņa kāju citā trajektorijā, un pēc inerces kāja gāja spērienā pa savu potīti. Tas pats, kas klasiskā padene. Bez kontakta ar pretinieku te nekas nebūtu.
tieshi taa - 33.sekunde , labi redzams.
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
7

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.