Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Ozols

"Atletico" fani dziesmā pauž atbalstu Simeones mantībai

"Atletico" fani dziesmā pauž atbalstu Simeones mantībai
Djego Simeone. Foto: AFP / Scanpix

Madrides "Atletico" futbola komandas treneris Djego Simeone 20. februāra UEFA Čempionu līgas spēlē izcēlās ar neparastu žestu, demonstrējot savu vīrietību. Šī neierastā vārtu svinēšana pēc tam izsauca lielu ievērību futbola pasaulē. Svētdien "Atletico" komandas fani spēlē pret "Villarreal" pauda sajūsmu par trenera žestu, apdziedot viņa mantību.

Preses konferencē pēc spēles ar "Juventus", Djego Simeone žurnālistiem skaidroja, ka ar diskutablo žestu norādīja uz komandas spēcīgo raksturu. Tomēr “Atletico" komandas fani nespēja to aizmirst un svētdien Spānijas čempionāta spēlē pret “Villarreal" atbalstīja argentīniešu treneri, lai gan viņš pirms spēles jau bija atvainojies par savu uzvedību. Madrides komandas fani tribīnēs kopīgi dziedāja par to, cik varens ir Djego Simeone ("what balls you have, Cholo what balls you have"). "Atletico" spēli pret "Villarreal" uzvarēja ar 2:0.

Izmantotie resursi:
https://en.as.com/en/2019/02/24/foo...

Rakstu sagatavoja Sportacentrs.com Jauno žurnālistu akadēmijas dalībnieks


, 2019-02-24 21:31, pirms 5 gadiem
Un kur tad pati dziesma?
, 2019-02-24 21:52, pirms 5 gadiem
Matīss2014 rakstīja: Un kur tad pati dziesma?
PAUTOS!!!
, 2019-02-25 11:25, pirms 5 gadiem
Viss ir bummbās
Mārcis Ošs. Foto: LFF
5

Kuriozākie vārti izlases vēsturē? Oša piespēle ieripo savos vārtos

Otrdienas vakarā Latvijas futbola izlase pārbaudes spēlē cīnījās neizšķirti 1:1 pret Lihtenšteinu. Pašā spēles sākumā, 15. sekundē pretinieki izvirzījās vadībā pēc tam, kad Mārča Oša piespēle nevis aizgāja līdz vārtsargam Pāvelam Šteinboram, bet gan ieripoja Latvijas vārtos.
Jaromīrs Jāgrs. Foto: nhl.com/penguins

Pitsburgas "Penguins" izdevies atgūt nozagtās Jāgra rotaļlietas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Pitsburgas "Penguins" marta vidū paziņoja, ka Jaromīru Jāgru atdarinošās rotaļlietas, ko bija plānots izdalīt spēles apmeklētājiem, tikušas nozagtas. Pirmdien "Penguins" pavēstīja, ka tās atgūtas un drīzumā tomēr nonāks pie līdzjutējiem.
Foto: UFC
3

UFC par pretinieka sakošanu jau pēc pirmās cīņas izmet brazīliešu cīkstoni

UFC paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar brazīlieti Igoru Severinu, kurš sestdien debijā otrā raunda vidū sakoda pretinieku un tika diskvalificēts.