Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Angļu futbolistam izdodas neatkārtojamākā spēle pasaulē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Angļu futbolistam izdodas neatkārtojamākā spēle pasaulē
Raiens Kolklovs
Foto: BBC

Anglijas pēc spēka trešās līgas kluba "Wigan Athletic" uzbrucējs Raiens Kolklovs izcēlās ar diviem vārtiem, tomēr dienu viņš atcerēsies cita iemesla dēļ.

Iesist divus vārtus katram futbolistam ir patīkams notikums, taču vienmēr gribas tikt pie hat-trick. Tomēr uzbrucējam Raienam Kolklovam tādas iespējas nebija. Mājās uzvarētajā spēlē ar 3:0 pret "Doncaster" viņš tika nomainīts jau 55. minūtē, lai pagūtu uz slimnīcu.

Uz slimnīcu viņš paguva laikā, lai piedzīvotu otrā dēla nākšanu pasaulē. Par interneta hitu kļuva attēls, kurā Kolklovs pozē ar zīdaini rokās, joprojām atrodoties futbolista apģērbā. "Puslaika pārtraukumā saņēmām ziņu, ka viņa sieva aizbraukusi uz slimnīcu," skaidroja galvenā trenera asistents Līms Ričardsons.

"Tiklīdz viņš guva savus otros vārtus, veicām maiņu, jo zinājām, ka Raiena domas ir kaut kur citur. Katrs cilvēks ir citāds. Domāju, ka daži mūsu spēlētāji nebrauktu uz slimnīcu un joprojām sēdētu ģērbtuvēs. Citi grib atbalstīt savu dzīvesbiedri. Respektē katra vēlmes," teica Ričardsons.

Situācija nav paslīdējusi garām arī Anglijas izlases un Londonas "Tottenham" uzbrucējam Harijam Keinam. Zvaigzne sociālajā tīklā Twitter pajokoja, ka būtu palicis laukumā, jo iespēja iesist hat-trick tomēr nerodas katru dienu.

Interesanti, ka Kolklovs nav vienīgais angļu futbolists, kurš šajā sezonā nav pabeidzis maču identiska iemesla dēļ. "Swindon Town" spēlētājs Olijs Lankašīrs prom devās puslaika pārtraukumā, kad uzzināja, ka viņa sievai sākušās dzemdības.

Izmantotie resursi:
Wigan Athletic two-goal hero rushes to make...

  +2 [+] [-]

, 2017-11-24 05:26, pirms 6 gadiem
Phe. Pavisam parasta situācija. Kad sieviešu futbolā uzbrucēja tiks nomainīta pēc diviem gūtiem vārtiem, jo VIŅAI sākas dzemdības, tad sāksim runāt. Keina komentārs - humors vai ne - vispār izklausās vienkārši dīvaini un neadekvāti.

  +2 [+] [-]

, 2017-11-24 12:42, pirms 6 gadiem
Keina koments ir tipisks angļu humors

  +1 [+] [-]

, 2017-11-25 08:16, pirms 6 gadiem
M rakstīja: Phe. Pavisam parasta situācija. Kad sieviešu futbolā uzbrucēja tiks nomainīta pēc diviem gūtiem vārtiem, jo VIŅAI sākas dzemdības, tad sāksim runāt. Keina komentārs - humors vai ne - vispār izklausās vienkārši dīvaini un neadekvāti.
Ja kāds te izklausās dīvains un neadekvāts - tad tas esi TU!!!!

     [+] [-]

, 2017-11-25 23:21, pirms 6 gadiem
Ka teica trenera asistents katrs cilveks ir savadaks... ta ka neviens nav nosodams.