Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Usikam nāk palīgā MMA cīkstone un piesakās pārmācīt kritizētāju

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Usikam nāk palīgā MMA cīkstone un piesakās pārmācīt kritizētāju
Oļena Koļesņika. Foto: fightnews.info

Ukrainas MMA cīkstone Oļena Koļesņika izaicina žurnālisti Janīnu Sokolovu, kura kritizēja ukraiņu boksa spīdekli Oleksandru Usiku.

Kā jau ziņots, Oleksandrs Usiks publiskoja video, kur viņš nokautē "dīvana ekspertu".

"Kas par puisi! Mūsu lepnums un paraugs," pēc video noskatīšanās reaģēja televīzijas žurnāliste un blogere Janīna Sokolova. "Oleksandr, vari arī mani piesist, jo esmu "dīvāna eksperte" un kritizēju tevi. Kā atbildēsi uz šo izaicinājumu, čempion? Esi gatavs sadot "dīvāna cīkstonei"? Vai pats sēdēsi aiz dīvāna?"

MMA cīkstone Oļena Koļesņika: "Kur jūs lienat, Janīna? Jūs uzvedaties briesmīgi. Vēlos teikt: ja tiešām gribat dabūt sportisko pendeli, pa pakausi vai vienkārši izkauties, tad piedāvāju savus pakalpojumus. Es no sporta, jūs - žurnāliste, taču savu darbu veicat nekvalitatīvi. Es nāku Sašas vietā. Paskaidrojiet, kāpēc jūs viņu aiztiekat? Lūk, esmu es, dzīva kandidāte. Ja jums vajag ažiotāžu uz kāda rēķina, kādu aizskart, izsaukt ringā, tad esmu te un atbraukšu. Tikai organizējiet speciālo reisu par normālām cenām! Izkausimies. Saša, tu esi "kruts", mūsu leģenda un motivācija."

Minētā cīkstone tagad atrodas ārzemēs un koronavīrusa pandēmijas dēļ nevar atgriezties Ukrainā, jo par vietu speciālajā reisā tiek prasīta liela nauda.

Izmantotie resursi:
xsport.ua

     [+] [-]

, 2020-05-24 15:43, pirms 4 gadiem
Aleksandru Usiku!