Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Ziemeļpola tuvumā notiks hokeja mačs, varbūt spēlēs arī Di Kaprio un Kerijs

Ziemeļpola tuvumā notiks hokeja mačs, varbūt spēlēs arī Di Kaprio un Kerijs
Vladimirs Putins un Vjačeslavs Fetisovs
Foto: Mihails Metcels, tass.ru

Divkārtējais olimpiskais čempions hokejā Vjačeslavs Fetisovs šodien paziņojis, ka netālu no Ziemeļpola tiks organizēts varens hokeja mačs. Pasākums notiks Krievijas ģeogrāfiskās sabiedrības "Barneo" arktiskajā nometnē. Iespējams, tur spēlēs arī slavenie amerikāņu aktieri Leonardo Di Kaprio un Džims Kerijs.

Vjačeslavs Fetisovs: "Šīs spēles aizvadīšanu atbalsta visi. Sports un ekoloģija var apvienot cilvēkus. Saprotam, ka maksimāli vajag piesaistīt slavenus cilvēkus. Esam jau tikušies, piemēram, Džims Kerijs šo piedāvājumu uzņēma ar interesi. Leonardo Di Kaprio teica, ka neprot slidot, bet zinu, ka viņš ar šo jautājumu jau nodarbojas - domāju, ka uz spēli būs gatavs."

Tiek plānots, ka spēle notiks 2019. gada pavasarī. "Tuvākajā laikā izveidosim organizatoru komiteju un izskatīsim variantus, kā mēs varēsim uz turieni nogādāt šī varenā mača dalībniekus," stāsta padomju hokeja leģenda.

Dalību jau apstiprinājuši hokejisti no Kanādas, ASV, Norvēģijas, Somijas, Dānijas, Zviedrijas un Islandes. Fetisovs cer arī uz Krievijas prezidenta Vladimira Putina piedalīšanos šajā mačā.

Izmatotie resursi:
rsport.ria.ru


, 2018-05-23 15:05, pirms 6 gadiem
Būs jābrauc skatīties!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-05-23 15:18, pirms 6 gadiem
Paskatoties uz Keriju pēdējā laikā, jāsecina, ka nav brīnums. Uz vecumu širmis aizvēries pamatīgi.
, 2018-05-23 15:47, pirms 6 gadiem
[quote sabikas]
Paskatoties uz Keriju pēdējā laikā, jāsecina, ka nav brīnums. Uz vecumu širmis aizvēries pamatīgi.

Tiesi otradak..sapratis realitates paradoksu un dzives jegu..ka persona nav tikai keremnis,domas,emocijas un cilveka personiga vesture-kas ""uzliek smagumu"" ar iekseja dialoga palidzibu.Cilveks ir kaut kaut kas arpus dualisma-transcedentals-Absoluts...Bet konceptuali to saprast nevar-tas ir apzinas stavoklis...var to saukt ari par Totalu dzilu tagadni,jo pagatni un nakotni veido mūsu prats(atminas vai ari domas ka BUS)bET GAN jau nesaprati un to ari vardiski,logiski nevar saprast.....nevar aprakstit vardiem
, 2018-05-23 17:23, pirms 6 gadiem
sabikas rakstīja: Paskatoties uz Keriju pēdējā laikā, jāsecina, ka nav brīnums. Uz vecumu širmis aizvēries pamatīgi.

Nē, gluži pretēji atvērās. Vnk tev un lielākajai daļai zombiju liekas otrādāk.
, 2018-05-23 18:00, pirms 6 gadiem
Gaidu jau ziņu, ka šo divu vietā piedalīsies vēl lielākas kino personības - Stīvens Sīgals un Žerārs Depardjē.
, 2018-05-23 18:37, pirms 6 gadiem
Putins tak pat normāli slidot nemāk, ko šis tur spēlēs. Pirms spēlēs dabūs visiem pateikt, ka Putinam jāgūst vismaz 3 hat-trick, vai arī visiem spēlētājiem sibīrijā būs jārok sāls.
, 2018-05-23 18:58, pirms 6 gadiem
Ja no 1941. - 1949. ~100 000 aizveda uz Sibīriju, tad kur problēma nogādāt dažus desmitus līdz Ziemeļpolam?
, 2018-05-23 19:21, pirms 6 gadiem
Karalis Hokejs rakstīja:
Nē, gluži pretēji atvērās. Vnk tev un lielākajai daļai zombiju liekas otrādāk.
Tagad zināšu, ka vecuma marasms ir "atvēršanās"
, 2018-05-24 06:02, pirms 6 gadiem
baisulis rakstīja: Gaidu jau ziņu, ka šo divu vietā piedalīsies vēl lielākas kino personības - Stīvens Sīgals un Žerārs Depardjē.
Ļoti precīzi nospēlēts. PSD maiņa!
, 2018-05-24 15:56, pirms 6 gadiem
Sīgals ganjau ar Lukašu dienvidpolā Belarusu komandā spēlēs. Plus daži kanādieši un nēģerveidīgie. Būs konkurenceZiemeļpola mačam.
A Ziemeļpolā ar krieviem ganjau varenais Kims būs un no Nordstream resnie vācu runči un protams aprastais vaņka no Tumeņas, skata pēc arī tiks uzaicināts, ka dvieļu pienesējs.
, 2018-05-24 17:26, pirms 6 gadiem
ķipa pievērsīsim uzmanību ekoloģijas problēmām iztērējot dafiga resursu un atstājot aiz sevis atkritumu kaudzi, lai bariņš slavenību varētu izlikties par mātes dabas lieldraugiem..krievija un ekoloģijas rūpes vispār ir smieklīgs salikums
, 2018-05-24 18:09, pirms 6 gadiem
2019. gada rudenī KHL debitēs Ziemeļpola "Russian Ice" komanda. Visi papīri jau tiek kārtoti un šī spēle būs pirmā pārbaudes spēle jaunajai komandai
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
6

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.