Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Medvedeva: "Televizors ir zombiju kaste, kur redzi reptiloīdu invāziju"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Medvedeva: "Televizors ir zombiju kaste, kur redzi reptiloīdu invāziju"
Jevgeņija Medvedeva pievienojas Alīnai Zagitovai uz pasaules čempionāta pjedestāla. Foto: Reuters/Scanpix

Divkārtējā planētas čempione un olimpiskā sudraba medaļniece daiļslidošanā Jevgeņija Medvedeva (19) šajā nedēļas nogalē izrāva pasaules čempionāta bronzu, kaut gan pirms tam šajā sezonā nespēja rādīt savu ierasto sniegumu, turklāt tagad garajā programmā startēja ar savainojumu. Sportiste atzīst, ka pēc pārcelšanās trenēties Kanādā krietni vien ir mainījusies.

Kā jau ziņots, pasaules čempionātā Krievijas daiļslidošanas zvaigzne Alīna Zagitova pārliecinoši ieguva zeltu, kazahiete Elizabete Tursinbajeva nopelnīja sudrabu, bet krieviete Jevgeņija Medvedeva izrāva bronzu.

Pagājušajā starpsezonā Medvedeva pameta Krievijas vadošās treneres Eteri Tutberidzes grupu un pārcēlās trenēties uz Kanādu. Sezona izvērtās ļoti grūta, zvaigzne nerādīja ierasti spožo sniegumu, netika uz Eiropas čempionātu, bet pēc tam iekšējā atlasē minimāli pārspēja Jeļizavetu Tuktamiševu un tomēr varēja doties uz pasaules čempionātu, kas šonedēļ risinājās Japānas pilsētā Saitamā.

Jums parādījusies ziemeļamerikāņu intonācija! "Ceru, ka tas ir kompliments," atbild Jevgeņija Medvedeva. "Man šis čempionāts bija vienkārši satriecošs."

VIDEO: Medvedeva ierauga, ka par mata tiesu apsteidz favorīti Riku Kihiru (Japāna) un tiek uz pjedestāla

"Esmu atteikusies no sociālajiem tīkliem. Tas palīdz, iesaku. Televizoru neskatos principā, tā ir tāda zombiju kaste. Internetā vari ieiet "gūglē" pajautāt un dabūt atbildi, uzzinot ko jaunu un kļūstot gudrākai. Bet televizorā redzi kaut kādu reptiloīdu invāziju. Visi tic tam, ko saka televīzijas diktori. Tāpēc manā istabā nav televizora," informē daiļslidotāja.

"Mans ķermenis ir izaudzis, jau absolūti sievietes ķermenis. Bija grūtības ar ēšanu pēc olimpiādes, jo pirms tam ļoti stingri turēju sevi formā. Olimpiādē mans svars bija 43 kg, tas ir par maz organisma normālai funkcionēšanai. Tāpēc sākās problēmas ar plaisām kājās [pēdu kaulos]. Pēc tam, pareizi ēdot, kļuvu par pieciem kilogramiem smagāka. Tagad atkal "nometu", sekoju savai ēšanai. Dodos uz to ķermeni, par kuru sapņoju - sausu, atlētisku. Un es to panākšu."

"Tagad daudz vairāk sev patīku, pat bez kosmētikas. Dzirdu komplimentus, man tas ir svarīgi. Jūtos pārliecinoši kā sieviete, arī tas mani dara laimīgāku. Un man sāk likties, ka mani pirksti ir garāki, vairs nekompleksoju par savām plaukstām. Mums visiem vajag labo un komplimentus, tad cilvēki uzplaukst."

Pirms pasaules čempionāta garās programmas guva kājas-gurna traumu, taču, pārvarot sāpes, spēja atgriezties savā iepriekšējā spožumā, ko neizdevās parādīt pirms tam šajā sezonā. "Nācās ieslēgt "zvēru" un savākt kaudzē visas savas cīnītājas īpašības, kas man dotas no dabas, pateicoties mammai un tētim. Fiziski bija reāli grūti izturēt sāpes," atklāj sportiste.

Medvedeva: "2022. gada olimpiskās spēles - manā dzīvē nav nekādu svarīgāku lietu."

Izmantotie resursi:
sport-express.ru
rsport.ria.ru

  +1 [+] [-]

, 2019-03-23 23:42, pirms 5 gadiem
Putina zemē varbūt tā ir, be Kanādā tā nevar teikt!

  +4 [+] [-]

, 2019-03-24 00:49, pirms 5 gadiem
Bēgt prom no Tutberidzes bija vienīgais variants, jo Medvedeva gribēja turpināt arī pēc 18 gadiem.

Tutberidzes lielie panākumi ir tikai ar nepilngadīgajām.

  +5 [+] [-]

, 2019-03-24 04:42, pirms 5 gadiem
optam rakstīja: Putina zemē varbūt tā ir, be Kanādā tā nevar teikt!
atver acis

  +8 [+] [-]

, 2019-03-24 08:32, pirms 5 gadiem
Pilnībā piekrītu, TV pārsvarā degredē cilvēku, it sevišķi visi bezjēdzīgie seriāli u.t.t., tas ir kā izsviest laiku miskastē, ir tik daudz un dažādu veidu kā lietderīgāk pavadīt brīvo laiku.

  +6 [+] [-]

, 2019-03-24 12:17, pirms 5 gadiem
4590 rakstīja: Bēgt prom no Tutberidzes bija vienīgais variants, jo Medvedeva gribēja turpināt arī pēc 18 gadiem.

Tutberidzes lielie panākumi ir tikai ar nepilngadīgajām.
Tā ir Krievijas ( arī Ķīnas) pieeja lielajam sportam. Atrod talantīgu bērnu, izspiež no viņa maksimumu, neskatoties ne uz ko, pēc tam izmet. Cilvēku resursu un gribētāju pietiek.

 +13 [+] [-]

, 2019-03-24 13:10, pirms 5 gadiem
Nashy rakstīja: Pilnībā piekrītu, TV pārsvarā degredē cilvēku, it sevišķi visi bezjēdzīgie seriāli u.t.t., tas ir kā izsviest laiku miskastē, ir tik daudz un dažādu veidu kā lietderīgāk pavadīt brīvo laiku.
Piemēram, komentēšana sportacentrā

  +4 [+] [-]

, 2019-03-24 16:30, pirms 5 gadiem
optam rakstīja: Putina zemē varbūt tā ir, be Kanādā tā nevar teikt!
Jā, Kanāda ir vnk brīnumzeme kur bagātie uztur tv kanālus lai izglītotu pelēkās masas. Vājprāta murgi. Zombokaste arī Āfrikā ir zombokaste.

  -2 [+] [-]

, 2019-03-24 17:17, pirms 5 gadiem
neputns rakstīja: Piemēram, komentēšana sportacentrā
Nu nevajag jau pārspīlēt, lasīt ziņas jau nav bezjēgā izmests laiks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2019-03-24 19:07, pirms 5 gadiem
kristaps.26 rakstīja: ziņas ir kaitīgas veselībai , arī pozitīvās jo kādam citam iet labāk nekā Tev !!! HE HE !!!
Es tik priecājos, ja kādam iet labāk kā man

  +3 [+] [-]

, 2019-03-24 19:24, pirms 5 gadiem
Kārtējais pierādījums tam, ka cilvēkiem atveras acis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja