Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

NASCAR komandas boss šauj uz noziedzniekiem

Juris Grīns
Juris Grīns

NASCAR komandas boss šauj uz noziedzniekiem
Ričards Čaildress (centrā)
Foto: autoweek.com

"Monster Energy NASCAR Cup Series" čempionāta komandas "Richard Childress Racing" komandas boss Ričards Čaildress piedzīvojis noziedznieku ielaušanos savā privātmājā, un aizsardzības nolūkos atklāja uz tiem uguni no šaujamieroča.

Incidents notika Čaildresa mājās Ziemeļkarolīnā. Izdzirdējis, ka mājai tiek izsists logs, viņš paņēmis savu šaujamieroci un devies noskaidrot, kas noticis.

Čaildress ieraudzījis, ka viņa mājā cenšas iekļūt trīs maskās tērpti noziedznieki, tādēļ atklājis uz tiem uguni. Šaušana tos izbiedējusi un zagļi aizbējuši. Incidentā neviens netika ievainots.

Vietējais šerifs sacīja: "Vienīgais iemesls, kāpēc viņš ar savu sievu vēl ir dzīvi, ir Dievs un Otrais grozījums."

Šerifs ar to domā ASV Konstitūcijas Otro grozījumu, kas paredz atļauju turēt mājās šaujamieroci pašaizsardzības vajadzībām.

Ričards Čaildress izsludinājis 10 tūkstošu dolāru atlīdzību tam, kurš palīdzēs atrast noziedzniekus, lai tie tiktu arestēti un nodoti likumīgajai tiesai.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...