Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Alens Jankovskis

Video: Hokejists spēles laikā otram izglābj dzīvību

Pateicoties komandas biedra ātrajai reakcijai un zināšanām, dzīvību izdevies glabāt "Berkut-2000" vienības spēlētājam Bogdanam Gricjukam, kad spēlē, kur tikās "Metallurg-2000" komanda ar "Berkut-2000" vienību Gricjuks pēc spēka paņēmiena ietriecās apamlē un zaudēja samaņu, turklāt viņa mēle aizsprostojusi elpvadus un hokejists gandrīz nosmacis. Pateicoties viņa komandas biedram Aleksandram Peresuņko, kurš sniedzis pirmo palīzību, hokejista stāvoklis šobrīd jau ir normāls.

, 2016-02-22 18:25, pirms 8 gadiem
kur komandas aarsts?
labi ka ir kaads kursh zin ko dara savaadaak buutu daudz beediigaak
, 2016-02-22 18:31, pirms 8 gadiem
Stav aunu bars un blisinas ko nu darit....
, 2016-02-22 18:47, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: Stav aunu bars un blisinas ko nu darit....
Gribētu redzēt ko tu darītu šādā situācijā. Tu taču nevari momentāli pateikt, kas tam cilvēkam noticis, un tur tiešām jābūt zināšanām un saprašanai, ko darīt. Ja nezini, tad tiešām, labāk neķerties klāt. Bet jā, čalim respect!
, 2016-02-22 19:40, pirms 8 gadiem
Izlasot virsrakstu pirmā doma, kas ienāca prātā bija mēle,kas aizsprosto elpvadus...kādu laiku atpakaļ tieši tas pats notika futbolā. Labi, ka viss tā beidzās
, 2016-02-23 01:44, pirms 8 gadiem
arviic22 rakstīja: kur komandas aarsts?
labi ka ir kaads kursh zin ko dara savaadaak buutu daudz beediigaak
kāds ārsts? tie 15 gadīgi jaunieši, labi, ka viss tā beidzās.
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
5

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.