Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: The Starters: "Porziņģis ir gada debitants?"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aktīvisti "The Starters" vērtē, kurš ir gada debitants - Kristaps Porziņģis vai Karls Entonijs Taunss?

Video: The Starters / NBA

, 2016-01-22 18:14, pirms 8 gadiem
Nevar nepiekrist! KAT ir nelielu soli priekšā Kristapam, bet tas taču nav nekas traģisks - šis drafts izskatās, ka ir ļoti jaudīgs sanācis! Nominācijā `fun to watch` Porziņģis noteikti uzvarētu!
, 2016-01-22 18:24, pirms 8 gadiem
Ņujorka 22-22,Minesota 13-31. Kristaps ar savu sniegumu palīdz komandai cīnīties par izslēgšanas spēlēm. Viņš ir komandas nozīmīga sastāvdaļa. Tauns protams arī ir,bet viņš ar savu sniegumu nenodrošina komandai uzvaras. Un tas ka viņam ir par 2 punktiem vairāk un par 2 bumbām vairāk un nedaudz precīzāk uzbrucis uz doto brīdi es nedotu viņam viennozīmigi ROY. Tikpat labi tad jau Okoforu vajag salīdzināt ar Taunu. Abiem komandas ir pēdējā un priekšpēdējā vietā,toties Okaforam ir vairāk punkti. Un Porziņģi var neaiztikt,kurš iespējams komandais palīdzēs iekļūt play off.
, 2016-01-22 18:49, pirms 8 gadiem
Protams,ka gan Tauns,gan Okafors,un arī KP ir TOP3 debitanti līgā,mani gan vairāk izbrīna fakts,ka tie amīšu statistikas vergi(visur un vienmēr) iet pretrunā ar sevi...pienesums komandas uzvarās,un protams +/- lietderība,un abi divi iepriekš minētie KP konkurenti stipri iebāžas...
, 2016-01-22 18:53, pirms 8 gadiem
Porzingis ir gada Debitants.Vins paliidz gut punktus,vac bumbas,bloke,piespele un paliidz uzvaret.Parejie top pick speletaji var tikai par saviem statiem domat.
, 2016-01-22 18:54, pirms 8 gadiem
Nezinu , Minesota kkur tabulas lejasgalā, bet NYK pie play-off jau, Porziņģis daudz lielāku pienesumu komandai nesis, ņemot vērā ka gan Wolves gan Knicks (kur ir tikai Karmelo zvaigzne pa lielam) nav zvaigžņotas komandas.Un Kristaps arī pirmkārt spēlē komandai ne statiem. Ja vēl ņem vērā pāgājušā gada 17 uzvaras pret šīs sezonas komandas sniegumu tad vispār bez jautājumiem.
, 2016-01-22 18:56, pirms 8 gadiem
Jāņem noteikti vērā komanda kurā spēlē un vieta tabulā. Ja KP spēlētu 76ers vai Minesotā, tad varbūt stati vispār būtu vājprātīgi. Varbūt! KP pienesums ir daaaudz lielāks.
, 2016-01-22 18:56, pirms 8 gadiem
Taunss ir pārliecinoši labākais komandā, bet neticu, ka viņš savu komandu aizvedīs līdz titulam. Viņš būs otrs Gārnets, kas varētu būt top3 spēlētājs līgā, bet būs jānomaina komanda, lai izcīnītu titulu!
, 2016-01-22 19:04, pirms 8 gadiem
Vēl viena nianse..protams visiem nav sveša drafta izspēles kārtība,proti vājākās komandas pirmās izvēlās...un te nu lūk ir atbilde,kur uz doto momentu ir NYK,kur Minesota un Filadelfija...pieņemsim ja Tauns un Okafors spēlētu kādā no līdervienībām,viņiem būtu jākonkurē ar tās komandas pamatcentru(un nedod Dievs ar kādu no superzvaigznēm),savukārt KP ir kvalificēts,kā spēka uzbrucējs,un tas nozīmē,ka tagad jau viņš konkurē ar NBA superzvaigzni Melo...ir kādi jautājumi???
, 2016-01-22 19:08, pirms 8 gadiem
ingars31 rakstīja: Vēl viena nianse..protams visiem nav sveša drafta izspēles kārtība,proti vājākās komandas pirmās izvēlās...un te nu lūk ir atbilde,kur uz doto momentu ir NYK,kur Minesota un Filadelfija...pieņemsim ja Tauns un Okafors spēlētu kādā no līdervienībām,viņiem būtu jākonkurē ar tās komandas pamatcentru(un nedod Dievs ar kādu no superzvaigznēm),savukārt KP ir kvalificēts,kā spēka uzbrucējs,un tas nozīmē,ka tagad jau viņš konkurē ar NBA superzvaigzni Melo...ir kādi jautājumi???
Kādas aplamības te raksti? Entonijs ir SF! Porzinģim ir jākonkurē ar Viljamsu, Kvinu!
, 2016-01-22 19:12, pirms 8 gadiem
flipsider rakstīja: Kādas aplamības te raksti? Entonijs ir SF! Porzinģim ir jākonkurē ar Viljamsu, Kvinu!
Ok sorry,jā Melo ir SF,bet tas nemazina starpību,ka uzbrucējiem(2) ir lielāka,bet centriem(1) mazāka konkurence! piekrīti?
, 2016-01-22 19:21, pirms 8 gadiem
ingars31 rakstīja: Ok sorry,jā Melo ir SF,bet tas nemazina starpību,ka uzbrucējiem(2) ir lielāka,bet centriem(1) mazāka konkurence! piekrīti?
nee
, 2016-01-22 19:27, pirms 8 gadiem
Daudz kas būs atkarīgs no tā vai Knicks tiks playoff. Ja tiek un KP tur labi nospēlē, tad ROY tiks viņam. Bet Porziņģis spēlē visinteresantāk un radošāk no visiem - gandrīz katrā spēlē tiek dienas momentos. Arī mēlnie fiziski nobriest ātrāk, tas arī ir faktors.
, 2016-01-22 19:29, pirms 8 gadiem
ingars31 rakstīja: Ok sorry,jā Melo ir SF,bet tas nemazina starpību,ka uzbrucējiem(2) ir lielāka,bet centriem(1) mazāka konkurence! piekrīti?
Ņujorkā ir visvairāk garo spēlētāju, jo tikai retais ticēja, ka Porzinģis uzreiz varēs spēlēt, bet pārējie- neviens nebija tāds, kam varētu teikt, ka viņš varēs spēlēt ilgas minūtes nākotnē(izņemot Lopezu, kuru ņēma kā pamatcentru).
Par rezerves centru tika ņemts Serafins, bet viņš tikai daļēji sevi attaisnoja.
Komandā vēl ir Viljamss, Tomass, Kvins, kuri tika ņemti ar domu, ka pagaidām spēlēs ilgas minūtes PF/SF pozīcījās, kamēr Porzinģis sāks spēlēt un vajadzēja arī rezerves spēlētāju- Entonijam!

Rezultātā tā rotācija izvērtās jocīga, jo Porzinģis uzreiz varēja spēlēt par PF un jau dažas minūtes par centru, ko galīgi neviens negaidīja!

Knicks būs playoff komanda, ja Viljamss(ir talants) varēs veiksmīgi aizstāt Porzinģi vai Entoniju(sāk izdoties) un aizsargi vēl nedaudz uzlabos spēli!
, 2016-01-22 19:37, pirms 8 gadiem
Porzinģis ar savu spēli un attieksmi rāda priekšzīmi pārējiem un to jau sāk novērtēt.
Komanda kļūst labāka un pārējie jau rāda labu basketbolu.
, 2016-01-22 19:50, pirms 8 gadiem
Starteriem noteikti var piekrist par to, ka KAT uz doto brīdi ir labāks spēlētājs, jo viņš ir labs gan uzbrukumā, gan aizsardzībā, Porziņģis no viņa atpaliek pavisam nedaudz. Okafors ir labs uzbrukumā, bet slinks aizsardzībā, jā bloķē metienus, bet slinko. Jāskatās, ka sezona beigsies, un kurā vietā būs Knicks, jo manuprāt, ja dod balvu spēlētājam, kas sezonā rāda labāku sniegumu, tad tur ir KAT pelnījis, bet ja dotu balvu tam kurš ir visvairāk ietekmējis komandu uz pozitīvo pusi, tad tas ir Porziņģis. Es skatos uz to šādi, ja KAT un Porziņģim sezonas beigās būs šī statistika, kas ir tagad, tad ROY ir pelnījis KAT, bet ja Knicks iekļūs playoffos, tad uzskatu, ka neliela priekšrocība ir Porziņģim. Kopumā viss ir atkarīgs no tā vai Knicks iekļūs playoffos, uz doto brīdi, bet nu vēl pussezona priekšā, līdz ar to arī sniegums var mainīties un, iespejams (uz ko arī ceru), Porziņģim beigās būs labāka sezona, un viņš to balvu dabūs neatkarīgi no tā vai NYK iekļūs playoffos vai nē.
, 2016-01-22 20:04, pirms 8 gadiem
beigās iedos amerikāņi savējam lai gan kaut vai pēc ASG balsojumiem KP ir populārāks
, 2016-01-22 20:08, pirms 8 gadiem
ingars31 rakstīja: Vēl viena nianse..protams visiem nav sveša drafta izspēles kārtība,proti vājākās komandas pirmās izvēlās...un te nu lūk ir atbilde,kur uz doto momentu ir NYK,kur Minesota un Filadelfija...pieņemsim ja Tauns un Okafors spēlētu kādā no līdervienībām,viņiem būtu jākonkurē ar tās komandas pamatcentru(un nedod Dievs ar kādu no superzvaigznēm),savukārt KP ir kvalificēts,kā spēka uzbrucējs,un tas nozīmē,ka tagad jau viņš konkurē ar NBA superzvaigzni Melo...ir kādi jautājumi???
Bet vaitad drafta kartibu neizlozee starp vajakajam komandaam? Tas ka vaajaakaa komanda negarantee nr 1 izveeli
, 2016-01-22 20:36, pirms 8 gadiem
Tas vai Kristaps būs gada debitants izšķirsies Knicks tiks playoff vai netiks...
, 2016-01-22 23:36, pirms 8 gadiem
Pilnīgi āksti. Ja jau beigās sāk gvelzt par Bookeru, tad džeki pilnīgi nekompetenti. KP ir unikāls nevis dēļ NYK, bet dēļ tā, ka NEVIENS uz šīs planētas nespēj tik ātri kustēties un darīt tādas lietas, kādas dara viņš. Otrkārt, otra puse sezonas rādīs, kurš īsti izdarīs lielāku ieteikmi uz komandu.
, 2016-01-23 00:09, pirms 8 gadiem
ingars31 rakstīja: Protams,ka gan Tauns,gan Okafors,un arī KP ir TOP3 debitanti līgā,mani gan vairāk izbrīna fakts,ka tie amīšu statistikas vergi(visur un vienmēr) iet pretrunā ar sevi...pienesums komandas uzvarās,un protams +/- lietderība,un abi divi iepriekš minētie KP konkurenti stipri iebāžas...
ew, amīti, a Tev nešķiet, ka - jo stiprāka komanda apkārt, jo vieglāk dabūt gan uzvaras, gan labāku +/-? Jeb, tu domā, ka arī pārējā Knicks ir 1:1 pagājušā gada Knicks un KP ir vienīgais faktors, dēļ kura tagad uzvaras nāk krietni vairāk?
, 2016-01-23 00:29, pirms 8 gadiem
ar taadu saspeelnieku kaa Rubio nav jaabriinaas ka Taunsam laba statistika uzbrukumaa,gribeetos redzeet kaadi stati vinjam buutu,ja saspeeli komandaa vadiitu Kalderons
, 2016-01-23 08:07, pirms 8 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Ņujorka 22-22,Minesota 13-31. Kristaps ar savu sniegumu palīdz komandai cīnīties par izslēgšanas spēlēm. Viņš ir komandas nozīmīga sastāvdaļa. Tauns protams arī ir,bet viņš ar savu sniegumu nenodrošina komandai uzvaras. Un tas ka viņam ir par 2 punktiem vairāk un par 2 bumbām vairāk un nedaudz precīzāk uzbrucis uz doto brīdi es nedotu viņam viennozīmigi ROY. Tikpat labi tad jau Okoforu vajag salīdzināt ar Taunu. Abiem komandas ir pēdējā un priekšpēdējā vietā,toties Okaforam ir vairāk punkti. Un Porziņģi var neaiztikt,kurš iespējams komandais palīdzēs iekļūt play off.
Rookijiem skatās status nevis bilanci!
, 2016-01-23 10:15, pirms 8 gadiem
NilsK rakstīja: ar taadu saspeelnieku kaa Rubio nav jaabriinaas ka Taunsam laba statistika uzbrukumaa,gribeetos redzeet kaadi stati vinjam buutu,ja saspeeli komandaa vadiitu Kalderons
Tas točna. No Kalderona lielas jēgas nav.
Slēpts komentārs: zaxx
, 2016-01-23 10:45, pirms 8 gadiem
zaxx rakstīja: Porziņģim līdz ROY kā līdz mēnesim ,teikt ka mūsējais ir labāks par Taunss ir tiešām smieklīgi paskatieties kā Taunss spēlē un tad spriediet.
Nedabūs mūsējais to ROY balvu,kaut vai tikai tāpēc ka nav amītis. Ticiet vai nē arī play-off faktors šai nedos neko. Te ir NBA ,te ir amerika nevis kādu tirliņu līga,nesaku ka mūsējais ir sliktāks(cik nu viņu var saukt par mūsējo,pēc izteikumiem par savu valsti)bet pie jebkuriem līdzīgiem statiem balvu saņems jeņķis.
No NBA tu saproti tik pat daudz, kā es no kriketa jeb neko.
, 2016-01-23 23:53, pirms 8 gadiem
zaxx rakstīja: Porziņģim līdz ROY kā līdz mēnesim ,teikt ka mūsējais ir labāks par Taunss ir tiešām smieklīgi paskatieties kā Taunss spēlē un tad spriediet.
Nedabūs mūsējais to ROY balvu,kaut vai tikai tāpēc ka nav amītis. Ticiet vai nē arī play-off faktors šai nedos neko. Te ir NBA ,te ir amerika nevis kādu tirliņu līga,nesaku ka mūsējais ir sliktāks(cik nu viņu var saukt par mūsējo,pēc izteikumiem par savu valsti)bet pie jebkuriem līdzīgiem statiem balvu saņems jeņķis.
vai nav apnicis copy/paste ?
, 2016-01-23 23:58, pirms 8 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Ņujorka 22-22,Minesota 13-31. Kristaps ar savu sniegumu palīdz komandai cīnīties par izslēgšanas spēlēm. Viņš ir komandas nozīmīga sastāvdaļa. Tauns protams arī ir,bet viņš ar savu sniegumu nenodrošina komandai uzvaras. Un tas ka viņam ir par 2 punktiem vairāk un par 2 bumbām vairāk un nedaudz precīzāk uzbrucis uz doto brīdi es nedotu viņam viennozīmigi ROY. Tikpat labi tad jau Okoforu vajag salīdzināt ar Taunu. Abiem komandas ir pēdējā un priekšpēdējā vietā,toties Okaforam ir vairāk punkti. Un Porziņģi var neaiztikt,kurš iespējams komandais palīdzēs iekļūt play off.
Man tā arī gribētos domāt, bet kad redzu spēles, tad tomēr Towns un Okafor spēlē vienkāršāk un precīzāk. KP protams ir šovmens, tik efektīvi momenti nav nevienam citam rūkijam.
, 2016-01-24 00:31, pirms 8 gadiem
Pareizi tiek runāts, es esmu traks KP fans tgd, bet atdzīstu, ka Towns ir labāks vismaz šobrīd + KP nedrīkst mest 4/17 no spēles, tas ir psc. Carmelo mazāk metieni pa grozu. un statistika rada ka KP atpaliek visur no Townsa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-01-25 02:09, pirms 8 gadiem
USA*Alex rakstīja: Katrs izvélas publicét TO statistiku, kas tajá brídí vinjam ir nepiecieshamáka, lai argumentétu savu viedokli. Ljoti vienkárshi, érti un galvenais TICAMI!!!
nu ko var liet ūdeni, psc. Tjipa KP ieliktu Minesotā, uzreiz būtu 22-22, atsūtītu Taunsu uz NY, tad 13-31, ne? Par OK4 vispār nerunājot, tam tikai līdzjūtība, ka ticis Filā.
Jūs jau te sadomājušies, ka KP ir galvenais rezultāta taisītājs NY un no pārējiem nekas nav atkarīgs.
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
7

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.