Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Nurmagomedovs negrib atbildēt uz jautājumu un tiek cenzēts

24. oktobrī Abū Dabī cīņas salā MMA superzvaigzne Habibs Nurmagomedovs (Krievija) spēkosies ar amerikāni Džastinu Geičī. Reportieris norādīja, ka cīņas sportā cilvēkiem jādod to, ko viņi vēlas redzēt, taču Nurmagomedovs negrib cīnīties pret Konoru Makgregoru, jo nevēlas viņam sagādāt nepelnītu uzmanību. "Šobrīd pat nevēlos runāt par to sū*u," atklāja Dagestānas cīkstonis. Video: First Take / ESPN

, 2020-10-21 20:34, pirms 3 gadiem
LOL
, 2020-10-21 23:07, pirms 3 gadiem
????????? ko?
, 2020-10-22 13:56, pirms 3 gadiem
Khabibs malacis, nakuj to leprikonu vispār pieminēt cīņas sakarā ar čempionu? Pirmajā cīņā viņš papisa vienos vārtos. Pēc tās cīņas uzvarējis pa pusei maisu Cerrone un viss. Lai iziet cauri Porier, tad Gaetje (pie nosacījuma, ja Khabibs uzvar šonedēļ), vai Fergusonam un tad varēs runāt par titulcīņu. Ja tagad uzvar Gaetje, tad lai Maknagets cīnās ar Porier un tad var runāt par Khabibu.
, 2020-10-22 16:13, pirms 3 gadiem
Nice, pusi šīs intervijas runā tikai par Makgregoru. Khabibs tik daudz reizes izcēlis, cik ļoti viņam šie jautājumi ir apriebušies.

Ciest nevaru Stīvenu A Smitu. Basketbolā ok, tur var pasmieties par viņa hot take un rantiem, bet vai tiešām tādu vajag bāzt iekšā cīņu sportā?

Šie sportisti burtiski liek uz galda gandrīz vai savu dzīvību, priekškam vajag tur likt reportieri, pēc kura loģikas tā puse, kura zaudēja, vienkārši negribēja uzvarēt tik ļoti, cik pretinieks... Basketbolā tāda stulba loģika varbūt var darboties, bet cīņu sportā tas ir tik ļoti disrespektful.

Man patīk Maks Kelermans, basketbolā viņš baigi uzspēlē ar saviem hot takes, bet boksā var redzēt, ka viņš ir ārkārtīgi zinošs un labs analītiķis. MMA gan viņš ir neciešams, visu laiku kaut kādus murgus saka.
, 2020-10-23 04:48, pirms 3 gadiem
Ir viena starpība. Es nekad speciāli nemeklēšu un neskatīšos nevienu Habiba cīņu, jo viņa cīņas ir neskatamas. Leprikons lai arī kāda balamute ir, bet cīņas ir interesantas
, 2020-10-24 18:25, pirms 3 gadiem
unlim rakstīja: Ir viena starpība. Es nekad speciāli nemeklēšu un neskatīšos nevienu Habiba cīņu, jo viņa cīņas ir neskatamas. Leprikons lai arī kāda balamute ir, bet cīņas ir interesantas
Ta beidz muldēt, ka neskatīsies, speciāli, Habiba cīņu , gan jau ka nevari sagaidīt vakara cīņu.
Mārcis Ošs. Foto: LFF
5

Kuriozākie vārti izlases vēsturē? Oša piespēle ieripo savos vārtos

Otrdienas vakarā Latvijas futbola izlase pārbaudes spēlē cīnījās neizšķirti 1:1 pret Lihtenšteinu. Pašā spēles sākumā, 15. sekundē pretinieki izvirzījās vadībā pēc tam, kad Mārča Oša piespēle nevis aizgāja līdz vārtsargam Pāvelam Šteinboram, bet gan ieripoja Latvijas vārtos.
Jaromīrs Jāgrs. Foto: nhl.com/penguins

Pitsburgas "Penguins" izdevies atgūt nozagtās Jāgra rotaļlietas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Pitsburgas "Penguins" marta vidū paziņoja, ka Jaromīru Jāgru atdarinošās rotaļlietas, ko bija plānots izdalīt spēles apmeklētājiem, tikušas nozagtas. Pirmdien "Penguins" pavēstīja, ka tās atgūtas un drīzumā tomēr nonāks pie līdzjutējiem.
Foto: UFC
3

UFC par pretinieka sakošanu jau pēc pirmās cīņas izmet brazīliešu cīkstoni

UFC paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar brazīlieti Igoru Severinu, kurš sestdien debijā otrā raunda vidū sakoda pretinieku un tika diskvalificēts.