Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Arbitrs iekož policistam kājā, jo netiek laists uz KHL maču

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Arbitrs iekož policistam kājā, jo netiek laists uz KHL maču
Foto: hc-avto.ru

Urālu metropolē Jekaterinburgā aizturēts futbola tiesnesis, kurš, protestējot pret neielaišanu KHL mačā, iekodis policistam kājā.

Jekaterinburgā pirmdien notika Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēle starp vietējo "Avtomobilist" un Sanktpēterburgas SKA. "Uraļec" arēnas darbinieku uzmanību piesaistīja kāds potenciālais skatītājs, kurš uzvedās neadekvāti un plosījās. Šī persona tika nodota policijas darbiniekiem. Tika sastādīts administratīvā protokols par sīko huligānismu, par ko draud administratīvais arests līdz 15 diennaktīm.

"Administratīvā protokola noformēšanas laikā aizturētais cilvēks kļuva īpaši agresīvs, jo mačs jau sācies, bet viņš tur nevar būt klāt. Aizturētā persona uzbruka policijas darbiniekam un iekoda kājā, sabojājot arī bikses," informē tiesībsargājošās iestādes pārstāve Ņina Peļevina. Materiāli par uzbrukumu policistam nodoti attiecīgajai nodaļai, kas lems par krimināllietas ierosināšanu. Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka aizturētā persona ir Krievijas futbola tiesnešu departamenta tiesnesis.

Urālu pilsētas iedzīvotājiem spēles ar SKA šosezon ir īpašas, jo Sankpēterburgas klubā spēlē krievu hokeja leģenda, Jekaterinburgā dzimušais Pāvels Dacjuks. Tiesa, patlaban viņš kopā ar Krievijas izlasi cīnās Pasaules kausā Ziemeļamerikā.

Izmantotie resursi:
rsport.ru

  +2 [+] [-]

, 2016-09-21 14:10, pirms 8 gadiem
Neko jau sev kodis,kad biksēs pat caurums

  +1 [+] [-]

, 2016-09-21 19:22, pirms 8 gadiem
da pēc virsraksta domāju ka mača tiesnesis to ir izdarījis. Well played sportacetnrs. Virsraksts nostrādāja, lai es atvērtu lapu un izlasītu ka kāds kādam ir iekodis.