Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Video: Trīs slimnīcas apmeklējumi vienas spīdveja sacensības laikā

Svētdien Polijas 1. spīdveja līgā par negaidīti pārliecinošu uzvaru parūpējās Lodzas "Orzel". Savā trekā ar 61:29 izdevās uzvarēt spēcīgo Grudzjoncas "GTŽ". Grudzjonciešiem pagalam neveicās, jo uzreiz trīs komandas spīdvejisti guva savainojumus. Pirmais avarēja Deivijs Vats, kurš neveiksmīgi veica pirmo virāžu, bet vēl iespaidīgāks kritiens 13. braucienā! Savā starpā sadūrās divi komandas braucēji Andrejs Karpovs un Peters Ljungs. Neviens no šiem trīs vīriem trekā tā arī neatgriezās, jo viņiem bija nepieciešama slimnīcas mediķu palīdzība.

, 2012-05-21 17:53, pirms 12 gadiem
vui bļ* otrais kritiens
, 2012-05-22 20:09, pirms 12 gadiem
Njā sāpīgi , biju pieradis ka spīdveja startu dod simpatiskas sievietes ar lietussargiem a te vecis
, 2012-05-23 12:56, pirms 12 gadiem
Ingus #7 rakstīja: Njā sāpīgi , biju pieradis ka spīdveja startu dod simpatiskas sievietes ar lietussargiem a te vecis
Tu laikam esi pārāk ilgi aizdomājis skatoties uz tam meitenēm ka nekad nebiji ievērojis tiesnesi! Tiesnesis ir tas, kurš liek ieņemt pareizu pozīciju un dod startu!
, 2012-05-23 12:58, pirms 12 gadiem
Ingus #7 rakstīja: Njā sāpīgi , biju pieradis ka spīdveja startu dod simpatiskas sievietes ar lietussargiem a te vecis
Padoma, cik daudz tādas meitenes vajadzētu uz katru posmu "ziedot", ja viņām nāktos atrodoties spīdvejistiem priekšā- šaubos ka kāda tam vispār piekristu! Viņas vnk parāda katras starta pozīcijas krasu un paiet maliņā!
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
5

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.