Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Lēciens 237,5 metru tālumā no tramplīnlēcēja skatu punkta

Rolands Eliņš
Slovēnijas tramplīnlēcējs Jurijs Tepešs Pasaules kausa posmā Planicā oficiālajos treniņos aizlēca 237,5 metru attālumā, kas ir viņa personiskais rekords. Šo lēcienu īpašu padara tas, ka 25 gadus vecais sportists to ar īpašas kameras palīdzību ierakstīja video formātā, ko vēlāk publicēja savā "Youtube" profilā, piedāvājot šī sporta veida cienītājiem un interesentiem izbaudīt lidojumu teju ceturtdaļkilometra tālumā no sava skatu punkta.

Tepešam izdevās lielisks rezultāts arī vakardienas pamatsacensībās, kur viņš ieņēma otro vietu, piekāpjoties tikai savam tautietim Peteram Prevcam. Savukārt šodien komandu sacensībās otrais lēciens tika atcelts pārāk spēcīgā vēja dēļ, līdz ar to par uzvarētājiem tika atzīta Slovēnijas komanda, otrā vieta Austrijai, trešā - Norvēģijai.

Video: Jurija Tepeša "Youtube" profils
Vērtējums: +7
Slēpts komentārs: TOTO=MaizeIrBack

  +2 [+] [-]

, 2015-03-21 19:48, pirms 9 gadiem
TOTO=MaizeIrBack rakstīja: Videejs SC trollis kurs prot tikai visus nodi.rst, uzkapjot uz rampas pieliktu bikses un raudot skrietu meklet mammu.

Diez kaa vini apmaca jaunos leceejus? No cik gadiem un uz cik lielam un augstaam rampam?
Pirmajā teikumā tu ideāli raksturoji sevi pašu.

  +1 [+] [-]

, 2015-03-21 21:24, pirms 9 gadiem
TOTO=MaizeIrBack rakstīja: Diez kaa vini apmaca jaunos leceejus? No cik gadiem un uz cik lielam un augstaam rampam?
sāk 5-8 gadu vecumā ar 5-10 metrus augstiem trampalīniem, diezgan ātri uzkapājās līdz 40niekiem un tur arī paliek līdz pusaudžu gadiem. Kad tehnika vietā, tad diezgan liels sasniegums ir 70nieks.. pēc tam nākamais progress atkal ir ātrs uz 90nieka un tad jau 120 metrīgais

     [+] [-]

, 2015-03-23 10:43, pirms 9 gadiem
no apakšas izskatās, ka tāds sīkums vien ir, bet no paša sportista skatu punkta gan izskatās iespaidīgi!