Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Biedriņš, Ozoliņš, Savickis un Indriksons - starp "savādajiem" miljonāriem

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Biedriņš, Ozoliņš, Savickis un Indriksons - starp "savādajiem" miljonāriem
Sandis Ozoliņš
Foto: Gatis Gierts, F64

Žurnāla "Kapitāls" decembra numurā publicēts gadskārtējais pētījums "Latvijas miljonāru Top 100". Sporta pārstāvji Andris Biedriņš, Sandis Ozoliņš, Juris Savickis un Guntis Indriksons nav iekļuvuši Latvijas simtniekā, toties iekļauti starp savādajiem miljonāriem.

Pētījuma autori ir Lato Lapsa un Kristīne Jančevska. Tiek atzīts, ka vairākus miljonārus nevar iekļaut minētajā simtniekā, jo nepieciešams, lai par īpašuma lielumu varētu pārliecināties publiskajos reģistros. Tomēr bez šādiem cilvēkiem saraksts nebūtu pilnīgs, jo "nevienam nav šaubu, ka šo cilvēku aktīvi lēšami ne tikai dažos miljonos vien," norādīts pētījumā.

Andris Biedriņš šajā sezonā vairs nespēlē Nacionālajā basketbola asociācijā, turklāt nav īsti zināms par miljonāra pašreizējo nodarbošanos. "Nav ziņu, ka viņš būtu iesaistījies kādos projektos, bet kaut kur jau šie miljoni ir, un agri vai vēlu tie parādīsies," prāto pētījuma autori.

Sandis Ozoliņš pēc hokejista karjeras beigām vēlējās doties politikā, taču drīz vien viņa plāni mainījās. Tiek atzīts, ka bijušais sportists iesaistījies jaunu uzņēmumu dibināšanā, taču hokejā nopelnītie miljoni pagaidām publiski nav redzami.

Starp savādajiem miljonāriem iekļauti vēl divi labi zināmi cilvēki no sporta pasaules - AS "Rīgas Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis un Latvijas Futbola federācijas prezidents Guntis Indriksons.

Izmantotie resursi:
Žurnāla "Kapitāls"

  -2 [+] [-]

, 2014-11-20 16:32, pirms 9 gadiem
Šijam rakstam nav nekādas domas un loģikas.....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2014-11-20 17:13, pirms 9 gadiem
Zigfrīds_V6 rakstīja: Biedriņš par miljoniem var aizmirst,tagad jātērē NBA "nopelnītais"! zēnam pat 30nieka nav,bet var droši doties pensijā

Kāpēc nopelnītais liki pēdiņās? Jo to lielo līgumu viņš arī nopelnīja ar savu darbu treniņos un spēlēs. Neviens neliedz arī lielajiem kritizētājiem nopelnīt vismaz 1 miljonu un doties atpūtā. Biedriņš ir nopelnījis, lai tagad varētu uzturēt savu ģimeni un audzināt dēlu, tas, ka sportacentra komentētājiem joprojām sāp, ka Biedriņš nesasniedza to, ko gribēja fani, domāju viņu neuztrauc.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2014-11-20 17:40, pirms 9 gadiem
A kurš teicis, ka ir tie miljoni? A ja nu ir nospēlēti, nodzerti?
Problēma ASV miljonu nospēlēt?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-11-20 17:56, pirms 9 gadiem
Zigfrīds_V6 rakstīja: nodzert nevar,aknas/nieres neizturēs
Tu vispār stādies priekšā,cik piemēram Lasvegasā maksā viena pudele augstvērtīga pusgadsimtu veca vīna pudele!??? Otrā dienā no ļimona aliņam nesanāks!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2014-11-20 18:01, pirms 9 gadiem
Zigfrīds_V6 rakstīja: da viņu nekas nesatrauc,uz izlasi lika mīksto,tā bija vieta kur vecos čomakus satikt un ieplītēt! līdz lielajam līgumam pat ļoti labi spēlēja,bet pēc tam čiks ! Biedriņš ir bagāts slaists,kas nomīza savu talantu
Viņš vecumdienās grib dzīvot pilnvērtīgu dzīvi nevis tērēt naudu protēzēm,zālēm kā daudzi spotisti!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-11-20 18:08, pirms 9 gadiem
Zigfrīds_V6 rakstīja: varēja kļūt par LV varoni,sava veida OZO tikai basketbolā,bet tagad atliek tikai dzīvot pilnvērtīgu dzīvi
Ja Tu tādu zini,vai Uļjana Semjonova arī tagad dzivo laimīga!?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-11-20 18:17, pirms 9 gadiem
bija žēl neredzēt Biedriņa izaugsmi NBA, taču tīri cilvēcīgi, tas ir liels upuris aktīvi nodarboties ar sportu visu savu dzīvi, pēc tam organisms vecumdienās atspēlējas, sportisti, kas ir centušies sasniegt maksimumus ilgi nedzīvo, diemžēl.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-11-20 22:02, pirms 9 gadiem
KNIFSS rakstīja: Ja Tu tādu zini,vai Uļjana Semjonova arī tagad dzivo laimīga!?
Es domaaju, ka taa pashapzinja, ka esi Olimpiskais chempions un esi sasniedzis kaut ko iipashu, taa sajuuta ir labaaka nekaa AB sevis saudzeeshana. Vinju mociis murgi ap 40, kad vairaak nevarees neko dariit lietas labaa un nekur nav garantija, ka vinjsh nodziivos ilgaak par Semjonovu. Un vai nauda dariis tevi labaaku vai nee to mees vareesim redzeet.

  -1 [+] [-]

, 2014-11-20 22:58, pirms 9 gadiem
chubaki rakstīja: Es domaaju, ka taa pashapzinja, ka esi Olimpiskais chempions un esi sasniedzis kaut ko iipashu, taa sajuuta ir labaaka nekaa AB sevis saudzeeshana. Vinju mociis murgi ap 40, kad vairaak nevarees neko dariit lietas labaa un nekur nav garantija, ka vinjsh nodziivos ilgaak par Semjonovu. Un vai nauda dariis tevi labaaku vai nee to mees vareesim redzeet.
Tā OS medaļa ir "štrunts" salīdzinājumā ar basketa Hall of Fame, kur viņu iekļāva...

     [+] [-]

, 2014-11-21 01:07, pirms 9 gadiem
Zigfrīds_V6 rakstīja: varēja kļūt par LV varoni,sava veida OZO tikai basketbolā,bet tagad atliek tikai dzīvot pilnvērtīgu dzīvi
tik viens jautaajums,Biedrs prieksh sevis speelee vai prieksh mums faniem, varam nepiekrist,kritizeet un taadaa garaa,bet taa tomeer vinja dziive un vinja izveele
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-11-22 00:10, pirms 9 gadiem
Zigfrīds_V6 rakstīja: jā,dibens izsēdēts no beņķa un rokas taukainas no popkorna
Smagākais darbs nav spēlē puis.