Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Vecāku atļaujas defekta dēļ Zagitova netiek uz ieplānotajām sacensībām

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Vecāku atļaujas defekta dēļ Zagitova netiek uz ieplānotajām sacensībām
Alīna Zagitova. Foto: Valērijs Šarifuļins, tass.ru

Phjončhanas olimpisko spēļu čempione daiļslidošanā Alīna Zagitova (16) nevarēja izlidot uz Bratislavu, kur bija ieplānotas Krievijas sportistes pirmās sacensības jaunajā sezonā. Lidostā tika konstatēts, ka nepilngadīgajai personai nepareizi noformēta vecāku atļauja, kas nepieciešama izbraukšanai no valsts.

Pareizi noformēto dokumentu nebija iespējams dabūt ātri, līdz ar to nevarēja paspēt uz "Ondrej Nepela Trophy", kas jau šodien sākās Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā.

Alīnas tēvs Ilnazs Zagitovs: "Problēmas ar vecāku atļauju, lai izlidotu? Ļoti dīvaini. Godīgi sakot, par to nevaru neko pateikt. Mēs tādu dokumentu noformējām, viss bija kārtībā."

Labajai daiļslidotājai nesanāca variants ar Slovākiju, savukārt Vācijas "Nebelhorn Trophy" organizatori šonedēļ pievēra acis uz krietni nokavēto pieteikšanās termiņu (24. augusts), ļaujot olimpiskajai čempionei pieteikties. Līdz ar to Zagitovas jaunā sezonai sāksies 27. septembrī Vācijā.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru
fsrussia.ru