Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Karikatūra: urugvajietis un krievs gatavo mūmiju

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Karikatūra: urugvajietis un krievs gatavo mūmiju
Karikatūra
Foto: bleacherreport.com

Ziemeļamerikā populārais medijs "Bleacher Report" publiskojis karikatūru pēc Ēģiptes izlases diviem zaudējumiem Pasaules kausā - 0:1 pret Urugvaju un 1:3 pret Krieviju.

Šajā karikatūrā Urugvajas izlases futbolists (aizsargs Djego Godins vai uzbrucējs Edisons Kavani?) un Krievijas izlases pussargs Aleksandrs Golovins taisa mūmiju. Gulošais ēģiptiešu spēlētājs varētu būt uzbrucējs Mohameds Salāhs. Tādējādi tiek dots mājiens, ka Urugvaja un Krievija iekļūst izslēgšanas spēlēs, bet Ēģipte netiek tālāk.

Kā zināms, pirms turnīra sākuma par A grupas galveno favorīti tika uzskatīta Urugvaja. Tika lēsts, ka par otro vietu cīnīsies mājiniece Krievija un Ēģipte ar superzvaigzni Mohamedu Salāhu priekšgalā. Pārbaudes spēlēs krievi demonstrēja neizteiksmīgu sniegumu, taču Pasaules kausā negaidīti sāka ar divām pārliecinošām uzvarām - 5:0 pret Saūda Arābiju un 3:1 pret Eģipti.

A grupas grupas uzvarētāji noskaidrosies 25. jūnija mačā, kad urugvajieši spēkosies ar turnīra saimniekiem.

Izmantotie resursi:
bleacherreport.com

Pasaules kausa labākie vārtu guvēji
Meksikas izlases līdzjutējs sagatavojies turnīram

     [+] [-]

, 2018-06-20 14:15, pirms 6 gadiem
Izskatās pēc Djego Godīna, nevis Kavanni

     [+] [-]

, 2018-06-20 14:43, pirms 6 gadiem
Šajā PČ daudz pendeļu un daudz own goal
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja