Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Video: NHL papildlaikā ripu vārtos raida futbola stilā - sitot ar galvu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) "play-off" spēlē starp Anaheimas "Ducks" un Čikāgas "Blackhawks" bija nepieciešami vairāki pagarinājumi, taču 89. spēles minūtē Čikāgas uzbrucējs Endrjū Šo tomēr nogādāja ripu vārtos. Lai arī vārtu guvums saskaņā ar NHL noteikumiem netika ieskaitīts, tas tik un tā ieies hokeja vēsturē, jo Šo augstu gaisā uzlidojušu ripu sagaidīja vārtu priekšā un sitienā ar galvu raidīja vārtos. Šāds sitiens būtu cieņā jebkura futbolista arsenālā. Čikāga gan tik un tā uzvarēja, trešā papildlaika izskaņā izraujot panākumu ar 3:2.


Izmantotie resursi: NHL.com - The National Hockey League

, 2015-05-20 09:47, pirms 9 gadiem
Messi stilā. Drīzāk Gorkša stilā goliņš. bet vispār baigi labs. Manliekas, ka PČ arī viens krievs iesita ar galvu, ja nemaldos Dacjuks.
, 2015-05-20 10:03, pirms 9 gadiem
karlis9 rakstīja: Messi stilā. Drīzāk Gorkša stilā goliņš. bet vispār baigi labs. Manliekas, ka PČ arī viens krievs iesita ar galvu, ja nemaldos Dacjuks.
man liekas, ka Dacjuks lokauta laikā KHL šitā golu iesita.
, 2015-05-20 17:09, pirms 9 gadiem
Nu vismaz lika pasmaidiit, protams, ka nav atlauts, bet vismaz kkas pozitiivs ;D lai gan varbuut buutu iesitis godiigi, ja ripa nokristu zemee

Jaa tad pa to Messi stilaa ;D, varbuut domaaja, ka bija viegls sitiens ar galvu, taadus Messi panems, bet nu ar galvu siteejs Messi nav ;D
, 2015-05-20 23:33, pirms 9 gadiem
Problem? rakstīja: man liekas, ka Dacjuks lokauta laikā KHL šitā golu iesita.
Nu varētu būt arī tā, tik atminos, ka kaut kas tāds bija.
, 2015-05-21 21:28, pirms 9 gadiem
Iskaitija?
, 2015-05-22 14:06, pirms 9 gadiem
Vitinka rakstīja: Iskaitija?
Glups esi...
, 2015-05-23 15:06, pirms 9 gadiem
Sajauca sporta veidus, tas nav futbols
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
5

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.