Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Pasaules eksčempiones izģērbšanās numurs joprojām raisa emocijas

Pasaules eksčempiones izģērbšanās numurs joprojām raisa emocijas
Jeļizaveta Tuktamiševa. Foto: AFP/Scanpix

Japānas pilsētā Saitamā sācies pasaules čempionāts daiļslidošanā. Tikmēr uz šo pasākumu netikušās krievu daiļslidošanas zvaigznes šodien noskaidro attiecības saistībā ar pērnā gada izģērbšanās numuru.

Kā jau ziņots, pērnā gada rudenī pasaules eksčempione daiļslidošanā Jeļizaveta Tuktamiševa paraugdemonstrējumos pārsteidza ar nelielu izģērbšanos. Šis notikums izraisīja ažiotāžu, par ko atceras vēl šodien.

2016. gada pasaules čempionāta medaļniece Anna Pogorila par Tuktamiševas izģērbšanos: "Es patiešām tā nevarētu. Sevi cienu kā meitene, sieviete. Nejustos komfortabli, ja nākotnē mans bērns skatītos tādu uzstāšanos un jautātu: "Mamm`, kas tas?""

Tuktamiševas atbilde Pogorilai: "Tu uztraucies par maniem nākamajiem bērniem? Vispirms es viņiem iemācīšu cienīt vecākus cilvēkus, savu treneri un citu sportistu darbu, nevis meklēt savu neveiksmju attaisnojumus pie citiem."

Izģērbšanās numura varoni aizstāv 2019. gada pasaules universiādes čempione ledus dejās Betina Popova: "Kad man būs bērns un to prasīs, atbildēšu, ka tas ir spilgtākais, skaļākais un atmiņā paliekošākais daiļslidošanas paraugdemonstrējums, kas skaudīgām un kompleksainām dāmām nedod mieru."

.

Pasaules čempionāta sieviešu īsajā programmā šodien uzvarēja Krievijas zvaigzne Alīna Zagitova (82.08), kurai sekoja japāniete Kaori Sakamoto (76.86), kazahiete Elizabete Tursinbajeva (75.96), krieviete Jevgeņija Medvedeva (74.23) un pārējās.

Latvijas daiļslidošanas flagmanis Deniss Vasiļjevs uztāsies 21. martā plkst. 12:39.

Izmantotie resursi:
instagram.com/bet1nka
twitter.com/TuktikLiza
udm.aif.ru


Mārcis Ošs. Foto: LFF
4

Kuriozākie vārti izlases vēsturē? Oša piespēle ieripo savos vārtos

Otrdienas vakarā Latvijas futbola izlase pārbaudes spēlē cīnījās neizšķirti 1:1 pret Lihtenšteinu. Pašā spēles sākumā, 15. sekundē pretinieki izvirzījās vadībā pēc tam, kad Mārča Oša piespēle nevis aizgāja līdz vārtsargam Pāvelam Šteinboram, bet gan ieripoja Latvijas vārtos.
Jaromīrs Jāgrs. Foto: nhl.com/penguins

Pitsburgas "Penguins" izdevies atgūt nozagtās Jāgra rotaļlietas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Pitsburgas "Penguins" marta vidū paziņoja, ka Jaromīru Jāgru atdarinošās rotaļlietas, ko bija plānots izdalīt spēles apmeklētājiem, tikušas nozagtas. Pirmdien "Penguins" pavēstīja, ka tās atgūtas un drīzumā tomēr nonāks pie līdzjutējiem.
Foto: UFC
3

UFC par pretinieka sakošanu jau pēc pirmās cīņas izmet brazīliešu cīkstoni

UFC paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar brazīlieti Igoru Severinu, kurš sestdien debijā otrā raunda vidū sakoda pretinieku un tika diskvalificēts.