Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

''Penguins'' treniņā komandas biedri oriģināli izjoko Deprē

''Penguins'' treniņā komandas biedri oriģināli izjoko Deprē
Deprē ''sadursmes vieta''
Foto: penguins.nhl.com

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Pitsburgas "Penguins'' hokejisti vienā no komandas treniņiem diezgan oriģināli pajokojuši par komandas biedra Simona Deprē neveiklo epizodi spēlē pret Tampabejas ''Lightning''. Izrādās, ka šī nav pirmā reize, kad izjokotā lomā ir kanādietis Deprē.

Spēlē pret ''Lightning'' Pitsburga izcīnīja uzvaru (4:2), taču kādā no pirmās trešdaļas epizodēm neveiksmīgi ripu uzbrukuma zonā vēlējās noturēt Simons Deprē. Proti, aizsargs ātrumā stiepās pēc ripas, kas gar laukuma apmali slīdēja ārā no uzbrukuma zonas, taču neveiksmīgi krita, kā rezultātā atsitās ar seju pret laukuma apmali. Par laimi nopietnu traumu aizsargs neguva, taču viņam neizdevās izvairīties no kolēģu sagatavotajiem jokiem. Nākošajā treniņā komandas biedri un, iespējams, arī kāds no treneriem ar dzelteno līmlenti bija izveidojuši hokejista siluetu uz laukuma apmales (bilde pie raksta), kurā notika hokejista sadursme ar bortu. Tāpat ar melnu līmlenti tika izveidota spēlētāja ķivere, kā arī uz tās izveidots Deprē formas numurs (47).

Izrādās, ka šis nemaz nav pirmais tāds atgadījums, kad tiek izjokots aizsargs. Jau 2011./2012. gada sezonā kādā no spēlēm Deprē bija pazudis uzvalka krekls, liekot viņam zem uzvalka vilkt treniņa t-kreklu. Pēc šī atgadījuma kāds no komandas biedriem pirms treniņa bija sakāris kanādieša ielas drēbes un apavus 30 pēdu (9 metru augstumā -aut.piez.) augstumā virs arēnas ledus. Taču aizsargs netur ļaunu prātu uz komandu, abus jokus uztverot ar smaidu.

Šīs sezonas 30 spēlēs ''Penguins'' aizsargs izcēlies ar vieniem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

Deprē neveiklais kritiens

Deprē pakarinātās drēbes virs ledus

Izmantotie resursi:
penguins.nhl.com