Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Atlēts par savu sakaušanu piedāvā ievērojamu naudas summu

Atlēts par savu sakaušanu piedāvā ievērojamu naudas summu
Anatolijs Malihins. Foto: instagram.com/anmalykhin

MMA cīkstonis Anatolijs Malihins savdabīgā veidā cenšas tikt pie pretinieka. Līdz šim nezaudējušais krievu atlēts instagramā publicējis sludinājumu, piedāvājot 30 tūkstošus ASV dolāru tam, kurš spēs viņu uzvarēt.

2013. gada brīvās cīņas Krievijas čempionātā Malihins izcīnīja bronzu, taču pēc tam par dopinga lietošanu tika diskvalificēts uz diviem gadiem. 2017. gadā sāka MMA cīkstoņa profesionālo karjeru, patlaban bilance ir 4-0, pēdējo maču aizvadīja šopavasar.

Anatolijs Malihins: "Draugi, es jau ilgu laiku gaidu pretinieku, taču cilvēkiem kaut kā trūkst drosmes nākt ar mani būrī. Lai motivētu savu nākamo pretinieku, esmu gatavs noslēgt derības. Uzliekam pa 30 tūkstošiem dolāru! Uzvarētājs savāc visu, bet zaudētājs - neko. Gaidu atbildi un esmu gatavs likmes palielināšanai!"

Cik saprotams, Malihina pretinieks uzvaras gadījumā tiks pie 30 tūkstošiem, taču zaudējuma gadījumā zaudēs 30 tūkstošus. Ja citādi neizdodas tikt pie pretinieka, tad šis var būt risinājums.

Izmantotie resursi:
rsport.ria.ru


, 2019-07-19 21:31, pirms 5 gadiem
Kas tas par virsrakstu? Neatbilst rakstam. Tā nav naudas solīšana par sakaušanu, bet gan papildus likme uz cīņu.
Ja solītu 30 pakas ja sakauj, un nezaudē neko, ja nesakauj, tad tā būtu naudas solīšana.
, 2019-07-19 23:35, pirms 5 gadiem
Lecīgs kā visi utainie līdz noraujās pa muti ...
, 2019-07-19 23:45, pirms 5 gadiem
rihardilio rakstīja: Kas tas par virsrakstu? Neatbilst rakstam. Tā nav naudas solīšana par sakaušanu, bet gan papildus likme uz cīņu.
Ja solītu 30 pakas ja sakauj, un nezaudē neko, ja nesakauj, tad tā būtu naudas solīšana.
es pat teiktu, ka nekāda papildus likme nav... ja zaudējot jāmaksā otram... parasti zaudēot cīņu neiegūst neko vai minimāli...
, 2019-07-20 13:52, pirms 5 gadiem
Idiotiska loģika - motivēt nobijušos pretiniekus ar iespējamu papildus 30k zaudēšanu.
, 2019-07-21 08:51, pirms 5 gadiem
rihardilio rakstīja: Kas tas par virsrakstu? Neatbilst rakstam. Tā nav naudas solīšana par sakaušanu, bet gan papildus likme uz cīņu.
Ja solītu 30 pakas ja sakauj, un nezaudē neko, ja nesakauj, tad tā būtu naudas solīšana.
Jo te ir muļķucentrs. Paši nesaprot par ko runa, tik kleķerē raksteļus, ka tik kaut ko iecept.
Malihins piedāvā savam potenciālajam pretiniekam samesties katram par 30K, tas kurš uzvarēs, savāc visu- 60K. Nevis "Piedāvā summu par savu saakaušanu", un pašam nekas nav uz spēles jāliek.

Nav slikts dīls, ja esi pārliecināts par sevi- uzliec 30 štukas, uzvari un dabū 60.
, 2019-07-28 10:12, pirms 5 gadiem
Tukšs PR no dopingrijēja puses. Un nekorekts virsraksts, kā jau daudzi minēja. Dzeltenās preses stilā.
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
5

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.