Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Kaķis prognozē, ka Krievijas izlase pārspēs Ēģipti

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kaķis prognozē, ka Krievijas izlase pārspēs Ēģipti
Kaķis izvēlas Krieviju
Foto: TASS/Scanpix

Pasaules kausa izcīņas oficiālais rezultātu prognozētājs Ermitāžas kaķis Ahils prognozē, ka vakara mačā turnīra mājiniece Krievija pieveiks Ēģiptes izlasi.

Procedūra notika Ermitžas 116. zālē. Lai nebūtu šaubu par godīgumu, traukos tika iebērta barība no viena iepakojuma. Kaķis pārliecinoši izvēlējās trauku pie Krievijas karoga un izēda visu. Pēc tam Ahils izraisīja nelielu sajukumu, jo piegāja pie Ēģiptes trauka un sāka ēst no turienes. Prognozēšanas organizatori lēma, ka izvēle tika izdarīta par labu Krievijai. Arī bukmeikeri uzskata krievus par favorītiem, spēle sāksies plkst. 21.00.

Pirms tam šis kaķis prognozēja, ka atklāšanas mačā Krievija uzvarēs Saūda Arābiju, bet pēc tam Irāna pieveiks Maroku. Abas prognozes izrādījās pareizas.

Ahils pierādīja prognozēšanas spējas jau pagājušajā gadā, kad risinājās Konfederācijas kausa mači - kaķis bija precīzs trīs reizes, bet vienā gadījumā kļūdījās. Ahils tika izvēlēts par Pasaules kausa oficiālo prognozētāju, jo apveltīts ar spilgtām analītiskajām spējām un izceļas ar neparastu uzvedību. Bez tam savu biedru vidū Ahils izrādījās labākais stresa noturībā un mīlestībā pret cilvēkiem.

Baltais kaķis kopš dzimšanas dzīvo Ermitāžā jeb Ziemas pilī. Iespējams, ka tieši iedzimtā kurluma dēļ Ahilam ir īpaši izteikta intuīcija, zinātkāre un cilvēkmīlestība.

Ermitāžas kaķi tiek oficiāli turēti Sanktpēterburgas Ziemas pils teritorijā jau kopš tās atklāšanas. Sākotnējais mērķis bija peļu un žurku savairošanās novēršana. Laika gaitā šie kaķi kļuva par Ermitāžas neatņemamu sastāvdaļu, regulāri izpelnoties uzmanību un ievērību.

Pasaules kausa izcīņas turpinājumā Ahils prognozēs spēles, kas notiks Sanktpēterburgā - 22. un 26. jūnijā, kā arī 3. un 10. jūlijā.

Izmantotie resursi:
hermitagecats.ru
worldcup2018.tass.ru

  +2 [+] [-]

, 2018-06-19 15:59, pirms 6 gadiem


Vai tad varēja būt cita prognoze???? Kaķim pzdc tad

     [+] [-]

, 2018-06-20 17:15, pirms 6 gadiem
Ēst taču gribās.