Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Ibrahīmovičs: "Pasaules kauss bez manis nebūtu Pasaules kauss"

Andrejs Siliņš
Zviedru futbola superzvaigzne Zlatans Ibrahīmovičs šonedēļ viesojās Džimija Kimmela vakara šovā ABC televīzijā Amerikas Savienotajās Valstīs. Viens no jautājumiem, ko uzdeva Kimmels, bija - vai Zlatans varētu būt profesionālis kādā citā sporta veidā. Uz to Ibrahīmovičs atbildēja: "Domāju, cilvēki, ir pamanījuši, ka man ir ļoti liela pārliecība par sevi. Mans mentālais spēks ir necaursitams. Lai ko es darītu, es būtu tajā pašā līmenī, kādā esmu šodien. Es izvēlējos futbolu. Piedodiet, citu sporta veidu pārstāvji, jo es būtu tikpat labs arī citos sporta veidos." Tāpat Ibrahīmovičs uz jautājumu, vai nebaidās, ka komandas biedri Losandželosā nejutīsies nonākuši pārāk lielā Zlatana ēnā, futbolists atjokoja: "Nē, nē, es viņus padarīju par superzvaigznēm, tāpat kā tagad tevi." Uzbrucējs atklāja, ka dosies uz Pasaules kausa izcīņu, taču neapstiprināja - kā spēlētājs vai kā skatītājs.

Kopš pievienošanās "Galaxy" Ibrahīmovičs aizvadījis trīs spēles Losandželosas komandā un izcēlies ar trim vārtu guvumiem. Komanda izcīnījusi divas uzvaras un piedzīvojusi vienu zaudējumu, Rietumu konferencē šobrīd ieņemot otro vietu 12 komandu konkurencē.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2018-04-19 11:16, pirms 6 gadiem
Ibra, tik pieticīgs kā nekad!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2018-04-19 12:30, pirms 6 gadiem
Maiklu Džordanu jāciena vismaz par vienu lietu: viņš tiešām pamēģināja būt labs citā sporta veidā. Zlatana izteikumi šajā virzienā ir nulles vērti. Tātad, Zlatan, še tev skeletons, ej apbrauc Sunbinu Junu!

  +3 [+] [-]

, 2018-04-19 12:34, pirms 6 gadiem
Izcili! Viss, kas cilvēkam nepieciešams, ir pārliecība par sevi Zlatans ir spilgts piemērs tam!
Slēpts komentārs: Curtiys

  +1 [+] [-]

, 2018-04-19 14:30, pirms 6 gadiem
Ko tu narcisam padarīsi...😉

     [+] [-]

, 2018-04-19 16:57, pirms 6 gadiem
Ibra savā stilā, bet tādu smaidīgu un jautru, reti nākas redzēt

     [+] [-]

, 2018-04-19 17:07, pirms 6 gadiem
Curtiys rakstīja: Nu sitam dzekam sakapis galvaa, johaidii! Dievs atradies, sadi vrb vel pielujami varetu Mesi vai Ronalldu izteikties, nejau sis, ja jau butu tads dievs, Mancestera butu paturets
Redzes jau ka vel LA sezona ies, gan jau aprausie!
Zilie puikas nevienam nepatīk! Zlatanam ir kas tāds, kas tādam Ronaldu nebūs nekad, personība ar auru. Ronaldu var sist cik golus grib, tas nemaina viņa būtību... tukša vieta!

     [+] [-]

, 2018-04-19 17:08, pirms 6 gadiem
M rakstīja: Maiklu Džordanu jāciena vismaz par vienu lietu: viņš tiešām pamēģināja būt labs citā sporta veidā. Zlatana izteikumi šajā virzienā ir nulles vērti. Tātad, Zlatan, še tev skeletons, ej apbrauc Sunbinu Junu!
Ja basketbolā MJ bija izcils, tad beisbolā... jā, pamēģināja, bet LABS... viduvējība un nekas vairāk!!!

  -2 [+] [-]

, 2018-04-19 19:52, pirms 6 gadiem
viedoklis rakstīja: Zilie puikas nevienam nepatīk! Zlatanam ir kas tāds, kas tādam Ronaldu nebūs nekad, personība ar auru. Ronaldu var sist cik golus grib, tas nemaina viņa būtību... tukša vieta!
Nu labrit, runa jau nav par Ronaldu, tas jau ka piemers bija, tur vareju ari jebkuru citu uzvardu likt. Aura, lohs vins konkreets ir, agrak ari vanoju par Zlatanu, bet nu pedeja laiak sie izteicieni, veee vemiens nak. pirkstainie nevienam nepatik. Gan tos pirkstus aplauzis, ja jau tads ciekurs , lai turpina spelet Italija , Sapanija, Annglijaa, a nee, tur karalis nav vajadzigs
Karalais labak pirmais pagalma neka padibene pilseta,

     [+] [-]

, 2018-04-19 20:20, pirms 6 gadiem
It kā jā, bet jāsaprot ka galvenais ir komandas sniegums, un rezultāti. Tas ir vissvarīgākais. Tur nu trenerim jāizlemj un jāspēj paredzēt

     [+] [-]

, 2018-04-19 20:59, pirms 6 gadiem
Curtiys rakstīja: Nu labrit, runa jau nav par Ronaldu, tas jau ka piemers bija, tur vareju ari jebkuru citu uzvardu likt. Aura, lohs vins konkreets ir, agrak ari vanoju par Zlatanu, bet nu pedeja laiak sie izteicieni, veee vemiens nak. pirkstainie nevienam nepatik. Gan tos pirkstus aplauzis, ja jau tads ciekurs , lai turpina spelet Italija , Sapanija, Annglijaa, a nee, tur karalis nav vajadzigs
Karalais labak pirmais pagalma neka padibene pilseta,
Tā vietā, lai dalītos ar savu netīro žulti, Tev jāiet skolā pareizrakstību mācīties. Ja Tu izprastu veikmsīga tēla veidošanās principus, Tu saprastu arī to, kādēļ Zlatans ir tik populārs, turklāt ar pozitīvu nokrāsu. Viņa EGO citāti, aura un tēls kopumā ir apbrīnojamas lietas. Tu pat nevari iedomāties cik sarežģīti ir spēt attiecīgajā situācijā noreaģēt atbilstoši savam tēlam.

     [+] [-]

, 2018-04-19 21:59, pirms 6 gadiem
TD21 rakstīja: Tā vietā, lai dalītos ar savu netīro žulti, Tev jāiet skolā pareizrakstību mācīties. Ja Tu izprastu veikmsīga tēla veidošanās principus, Tu saprastu arī to, kādēļ Zlatans ir tik populārs, turklāt ar pozitīvu nokrāsu. Viņa EGO citāti, aura un tēls kopumā ir apbrīnojamas lietas. Tu pat nevari iedomāties cik sarežģīti ir spēt attiecīgajā situācijā noreaģēt atbilstoši savam tēlam.
Oi skolotaj. ne jau te es iespringsu uz pareizrakstibu, mikstinaajumiem, komatiem u.u.t. Te galvenais ir domu pateikt un viss. Neesmu lasijis ka te medalas dod kadam labakajam rakstitajam ja ta butu, tad vel vrb padomatu.
Netiro žulti, wtf? Viedoklis un žults man liekas ir divas dažadas lietas, te nu Tev pasam vajadzetu pamacities. Un tici man, Tu nezini, ko es varu iedomaties.
Zlatana vieniga pozitiva lieta ir tas, ko vins rada laukuma, bet izteicieni un tie parejie jefina gajieni, hhh, nu jaa. Tadi pasi ka Makgregoram, kuram pec tam izdauzija. Karma ir karma, neko nepadaris. Ka jau teicu, pirksti aplauziisies palubomu.

     [+] [-]

, 2018-04-20 01:10, pirms 6 gadiem
Curtiys rakstīja: Oi skolotaj. ne jau te es iespringsu uz pareizrakstibu, mikstinaajumiem, komatiem u.u.t. Te galvenais ir domu pateikt un viss. Neesmu lasijis ka te medalas dod kadam labakajam rakstitajam ja ta butu, tad vel vrb padomatu.
Netiro žulti, wtf? Viedoklis un žults man liekas ir divas dažadas lietas, te nu Tev pasam vajadzetu pamacities. Un tici man, Tu nezini, ko es varu iedomaties.
Zlatana vieniga pozitiva lieta ir tas, ko vins rada laukuma, bet izteicieni un tie parejie jefina gajieni, hhh, nu jaa. Tadi pasi ka Makgregoram, kuram pec tam izdauzija. Karma ir karma, neko nepadaris. Ka jau teicu, pirksti aplauziisies palubomu.
Lai kā gribētos tev piekrist, šis nav tas gadījums. Zlatans ir tāds kopš seniem laikiem un spīdējis viņš ir visur. Vari paskatīties to klubu sarakstu, kur viņš ir spēlējis. Būsi gar zemi. Arī tagad viņš ir līmenī savā vecumā, kas ir wow. Parādi man vēl kādu 36 gados, kas var viņu izkonkurēt. Viņu ņemt jebkurš klubs Eiropā, ja viņam būtu 27 vai 30. Šajā gadījumā kaut arī viņš spēlētu ar garantijām tik pat augstā līmenī kā līdz šim, viņu neviens neņemtu, jo nu cik viņš vēl spēlēs? 2/3 gadus maksimums. Loģiski, ka klubi izvēlas tādus spēlētājus, kam vēl priekšā 10 augstā līmenī.

     [+] [-]

, 2018-04-20 16:30, pirms 6 gadiem
veči tas tak skaidri redzams ka Tas ir Zlatana tēls. Viņam pašam nāk rēka pēc tiem izteikumiem. Viņš zin uz ko viņam jāliek uzsvars + visus savus izteikumus apliecina laukumā. Ideāls kombo. Aprebežotie cilvēki gan saskata iedomīgu gaili. Padomājiet plašāk draugi, šādi viņš pelna naudu