Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Arī golfs var būt bīstams – Spānijas golferis piedzīvo sirseņu uzbrukumu

Arī golfs var būt bīstams – Spānijas golferis piedzīvo sirseņu uzbrukumu
Pablo Larazabals cenšas izkļūt no ezera, kurā ieleca, lai glābtos no sirseņiem
Foto:AP/Scanpix

Malaizijas „Open” golfa turnīra laikā nepatīkamus mirkļus piedzīvoja Spānijas golferis Pablo Larazabals. Viņam spēles laikā uzbruka sirseņu bars un, glābjoties no tiem, 30 gadus vecais Larazabals bija spiests ielekt tuvējā ezeriņā.

„Es sajūtu kaut ko uz sava deguna,” stāstīja Larazabals. „taču tās nebija bites, bet gan kaut kas trīsreiz lielāks par bitēm. Tās bija milzīgas un vismaz 30. Skrēju uz ezeru, nometu savu rezultātu kartiņu, novilku kurpes un ielecu ūdenī.”

Lai arī golfs tiek uzskatīts par džentlmeņu sporta veidu, kurā savainojumu iespējamība ir teju tikpat liela kā šahā, Larazabals saņēma apmēram 20 sirseņu dzēlienus, taču tomēr spēja pabeigt sacensību dienu.

„Tas noteikti bija bailīgākais brīdis manā karjerā,” atzina spāņu golferis. „Nekad vēl nebiju bijis tik nobijies. Tiesneši un ārsti pavilka mani nostāk un iedeva vairākas injekcijas, un lika atpūsties. Pēc injekcijām jutos daudz labāk un varēju turpināt sacensības.”

Malaizijas turnīrā palikusi vēl viena sacensību diena, un Larazabals noteicis, ka centīsies to izspēlēt pēc iespējas ātrāk, lai izvairītos no vēl vienas tikšanās ar dzelošajiem kustoņiem.

Izmantotie resursi:
BBC Sport - Pablo Larrazabal attacked by...


, 2014-04-19 22:03, pirms 10 gadiem
Vispār šahā kāds ik pa laikam arī nomirst no smadzeņu pārpūles, tas tā zināšanai.
, 2014-04-20 14:30, pirms 10 gadiem
Ja pēc 20 dzēlieniem vēl dzīvs, tad tie visticamāk nebija sirseņi.
, 2014-05-18 21:45, pirms 10 gadiem
Ibra rakstīja: Ja pēc 20 dzēlieniem vēl dzīvs, tad tie visticamāk nebija sirseņi.
ja dabū uzreiz potes tad iespējams ka paliek dzīvs. bet var jau šņabi dzert. tas arī palīdz
Mārcis Ošs. Foto: LFF
5

Kuriozākie vārti izlases vēsturē? Oša piespēle ieripo savos vārtos

Otrdienas vakarā Latvijas futbola izlase pārbaudes spēlē cīnījās neizšķirti 1:1 pret Lihtenšteinu. Pašā spēles sākumā, 15. sekundē pretinieki izvirzījās vadībā pēc tam, kad Mārča Oša piespēle nevis aizgāja līdz vārtsargam Pāvelam Šteinboram, bet gan ieripoja Latvijas vārtos.
Jaromīrs Jāgrs. Foto: nhl.com/penguins

Pitsburgas "Penguins" izdevies atgūt nozagtās Jāgra rotaļlietas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Pitsburgas "Penguins" marta vidū paziņoja, ka Jaromīru Jāgru atdarinošās rotaļlietas, ko bija plānots izdalīt spēles apmeklētājiem, tikušas nozagtas. Pirmdien "Penguins" pavēstīja, ka tās atgūtas un drīzumā tomēr nonāks pie līdzjutējiem.
Foto: UFC
3

UFC par pretinieka sakošanu jau pēc pirmās cīņas izmet brazīliešu cīkstoni

UFC paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar brazīlieti Igoru Severinu, kurš sestdien debijā otrā raunda vidū sakoda pretinieku un tika diskvalificēts.