Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Video: Kavani nopelna dīvainu sarkano kartīti

"Paris Sain-Garmain" urugvajiešu uzbrucējs Edinsons Kavani Francijas čempionāta spēlē pret "RC Lens" pēc realizēta 11 metru soda sitiena vispirms nopelnīja dzelteno kartīti par vārtu guvuma atzīmēšanas veidu, bet, cenšoties apstrīdēt tiesneša lēmumu, tika arī pie sarkanās kartītes.

, 2014-10-18 12:15, pirms 10 gadiem
pats vainīgs, nav ko aiztikt tiesnesi
, 2014-10-18 12:28, pirms 10 gadiem
Tas žests, par imitētu šāvienu jau nav diezko gudri darīts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-10-18 15:37, pirms 10 gadiem
Nekas interesants te nav. Pēc tiesneša uzskatiesm nepieklājīgs svinēšanas žests + nepieklājīga tiesneša aizskaršana. Uzredzēšanos!
, 2014-10-18 16:42, pirms 10 gadiem
Refs jau arī baigi ātri sabēra visas 3 sarkanās. Ir pamats apšaubīt viņa lēmumus.
, 2014-10-18 21:39, pirms 10 gadiem
Pilnīgs stulbums, dot dzelteno par vārtu atzīmēšanu? Nu un, ka kautko imitēja, tas viss atkarīgs kā domā tiesnesis, varbūt Kavani ar imitēja šaušanu ar ūdenspistoli
, 2014-10-18 23:55, pirms 10 gadiem
Tādi divkoši, kad krievu volejbolists tēloja, ka šauj poļu fanu pūlī, tad komentāri pavisam savādāki bija, bet te viss kārtībā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-10-19 13:17, pirms 10 gadiem
Didziz rakstīja: Tādi divkoši, kad krievu volejbolists tēloja, ka šauj poļu fanu pūlī, tad komentāri pavisam savādāki bija, bet te viss kārtībā?
Bet tad arī bija savādāka situācija tu pamu*ķi
, 2014-10-19 18:54, pirms 10 gadiem
One Man Show! rakstīja: Pilnīgs stulbums, dot dzelteno par vārtu atzīmēšanu? Nu un, ka kautko imitēja, tas viss atkarīgs kā domā tiesnesis, varbūt Kavani ar imitēja šaušanu ar ūdenspistoli
Tas jau vairs nevienu neinteresē, tad, kad bērns kādreiz turēsi ieroci rokās tad sapratīsi, bet tagad sēdi un mācies labāk. To kā tiesnesis darīja, tā bija pareizi.
, 2014-10-20 11:30, pirms 10 gadiem
KazahsLV rakstīja: Tas jau vairs nevienu neinteresē, tad, kad bērns kādreiz turēsi ieroci rokās tad sapratīsi, bet tagad sēdi un mācies labāk. To kā tiesnesis darīja, tā bija pareizi.
Nu tad, sūrais veci paskaidro, kas tāds īpašs turēt rokās ieroci. Kautkas baigi mainās ... nu jā, lkm virtuālais krāns izaug par pāris cm ne salāt?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-10-24 17:04, pirms 10 gadiem
AlexUSA rakstīja: Es domáju, ka shobríd naidíga diskusija izraisás starp dazhádu paaudzhu párstávjiem - starp tiem, kas savulaik ir dienájushi psrs armijá, reáli shávushi, reáli redzéjushi ká noshauj, no tá zaudéjushi draugus vai armijas biedrus, vai pashiem ir nácies noshaut, piem., DRA. Un otri, kuri nav pat pulveri ostíjushi, bet katru dienu virtuálajá pasaulé noshauj 100-iem naidnieku. Ja vieniem shis zhests nozímé iznícíbas iespéju, tad otriem tá ir situácijas atdarináshana no spélítes. Visas cilvéku problémas slépjas músu galvás! Un mana, vinja vai vinju rícíba ir atkaríga no músu ieprieksh gútás pieredzes, asociácijám jeb stereotipiem. Bet parasti 'velns nav tik melns' ká mums izliekas un visá vajag censties saskatít optimiskáko variantu.
Tiesnesis izbijis Vjietnamas veterāns?
Sportacentrā sēž un viedokļus raksta izbijuši karavīri? Jebkuram cilvēkam, kas ir saistīts ar futbolu, ir daudzmaz skaidrs, kādā nozīmē viņš šo visu atdarināja. Tas pats ar to spēlētāju, kurš itkā atdarināja Hitlera rokas pacelšanu, kautgan interpretācija varēja būt citādāka, jo tikpat labi viņš atdarināja romiešu salutēšanu.
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
5

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.