Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Rudņeva komanda graujoša zaudējuma laikā vēršas pie Dieva un protestēs

Rudņeva komanda graujoša zaudējuma laikā vēršas pie Dieva un protestēs
Artjoms Rudņevs
Foto: AFP/Scanpix

Vakar Vācijas Bundeslīgas mačā Artjoma Rudņeva pārstāvētā "Koln" izbraukumā ar 0:5 zaudēja Dortmundes "Borussia", piedzīvojot ceturto neveiksmi sezonas ievadā. Kluba darbinieki ir nesaprašanā, par ko viņiem ticis sods.

Pagājušās sezonas noslēgumā "Koln" garantēja piekto vietu Bundeslīgā un pirmo reizi kopš 1993. gada tika pie ceļazīmes uz Eirokausiem. Debija UEFA Eiropas līgā nebija patīkama – lai gan pēc pirmā puslaika vācieši bija vadībā, beigās ar 1:3 zaudēts Londonas "Arsenal".

Vēl smagāk klājas pašmāju čempionātā – Ķelne ir vienīgā komanda, kas četru kārtu laikā nav tikusi pie punktiem. Smagākais zaudējums piedzīvots svētdien, izbraukumā ar 0:5 piekāpjoties Dortmundes "Borussia", kas tādējādi kļuvusi par līderi.

"Koln" ielaida mača otrajā minūtē, kā arī pirmā puslaika kompensācijas laika otrajā minūtē, kad izcēlās Sokratis. Sākumā vārtu guvums netika ieskaitīts, jo tiesnesis fiksēja noteikumu pārkāpumu pret vārtsargu Tīmo Hornu, taču pēc video atkārtojuma lēmums tika mainīts.

Incidenta sakarā "Koln" komanda iesniegusi protestu, jo uzskata, ka pieņemts nepareizs lēmums – vārtu guvums ieskaitīts, lai gan galvenā tiesneša svilpe atskanējusi vēl pirms bumba šķērsoja līniju. Tādējādi Ķelne uzskata, ka rezultātam tobrīd vajadzēja palikt 1:0 mājinieku labā.

Otrajā puslaikā Dortmundes "Borussia" iesita vēl trīs vārtus un svinēja graujošu uzvaru. Pēc veiksmīgās pagājušās sezonas Ķelne ir nesaprašanā, kas notiek ar komandu un kāpēc zaudējumi krājas cits pēc cita.

Iespējams, atbildes jāmeklē augstāk, un "Koln" sociālajos tīklos tieši to arī mēģināja darīt: "@Dievs Ko mēs tādu esam izdarījuši?" Uz ierakstu ar smaidu reaģēja Leverkūzenes "Bayer", kas četros mačos savākusi četrus punktus.


, 2017-09-19 11:01, pirms 7 gadiem
Šī kluba neveiksmēm nekāda sakara ar Dievu, bet tikai un vienīgi ar mantkārību, kurai tika upurēti sportiskie rezultāti.

Turklāt Modesta vietā par 15 miljoniem (!) eiro nopirkt spēklētāju, kurš pagājušajā sezonā iesitis četrus vārtus...

Šis klubs šobrīd ir apsmiekls.
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
7

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.