Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Seksīgās meitenes karstākie momenti izlozē pie lietuviešiem

Lietuvas Futbola federācijas šodien organizēja izlozi, lai noskaidrotu lietu kārtību kausa izcīņā. Pasākuma tiešraidē bija visai liels akcents uz izlozes meiteni. Izloze risinājās 30 minūtes. Sava veida "duškabīnē" daiļava visnotaļ intensīvi ņēmās ar izlozes lapiņām. Uzmanīgi vērojot tiešraidi, bija redzams, ka parādās nogurums, iesvīdums, aizelšanās un sejas krāsa maiņa. Jāatzīst, meitene bija prātīga - ik pa laikam necēlās kājās un izlozes lapiņas rādīja tupus, tādējādi taupot spēkus un atpūšoties, lai cienīgi varētu izturēt līdz beigām. Piedāvājam karstākos momentus. Video: Lietuvos Futbolas / lff.lt

, 2019-04-18 15:51, pirms 5 gadiem
Beidzot kāds saprot kā pievilkt skatītājus. Cerams, ka neredzēsim puspliku Gorkšu vai Ļašenko nākotnē
, 2019-04-18 16:15, pirms 5 gadiem
visu cienju meitenei, labi nostraadaaja!
varbuut vareeja veel vairaak paspridzinaat, bet tas jau buutu par traku.
, 2019-04-18 16:59, pirms 5 gadiem
Labàkais, ka izloze būs jāatkārto, jo organizētāji nebija informēti, ka FK Šilas un FK Kazlu Rūdas "Šilas" ir divas dažādas komandas...totāls sviests šitais Sharp teātris.
, 2019-04-18 22:07, pirms 5 gadiem
P0rn0
, 2019-04-19 15:50, pirms 5 gadiem
Varētu superbingo bumbiņas tā lozēt
, 2019-04-21 13:12, pirms 5 gadiem
Kas tā pa trubu, ka nevar ne lapiņu pacelt ne matus izvēdināt...
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
6

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.