Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Makgregors ierodas uz NHL cīņu un iedvesmo "Bruins" spēlētājus

Populārais MMA cīkstonis Konors Makgregors (Īrija) apmeklēja NHL svētdienas maču, kur Bostonas "Bruins" uzņēma Kolumbusas "Blue Jackets".
.
Pirms spēles Makgregors mājinieku ģērbtuvē teica uzrunu: "Bostonas "Bruins"! Atcerieties, ka mēs neko nespēsim bez atbalsta un vienotības! Mums vienam otru ir jāatbalsta. Paskaties pa kreisi un pa labi! Tie ļaudis, kuri ir kopā ar tevi, ir tavi brāļi. Uz priekšu, Bostonas "Bruins"! Kurš te ir kapteinis? Paņem ripu, kad es veikšu iemetienu! Tā ir tava ripa, tava arēna. Gūstekņus neņemiet! Uz priekšu, "Bruins", uz priekšu, spēcīgā Bostona!"
.
Mača papildlaikā uzvaras vārtus guva Bostonas "Bruins" uzbrukuma līderis Breds Maršāns (Kanāda) un atdarināja Makgregora leģendārās kustības (video skat. 2:18-2:34).
.
Video: instagram.com/thenotoriousmma / NHL

, 2019-03-18 16:46, pirms 5 gadiem
Makgregors zina kā labi pavadīt laiku
, 2019-03-18 17:00, pirms 5 gadiem
moonburn rakstīja: Makgregors zina kā labi pavadīt laiku
Ka tapoutot arī
, 2019-03-18 17:09, pirms 5 gadiem
Pag, pag, vai tik nebija tā, ka komandas emblēma ģērbtuvēs uz grīdas ir svēta un tai nevar kāpt virsū (ja var, tad tikai pašas komandas spēlētāji)? Mazais Leprikons pa Bruins ģērboni vien bradā
, 2019-03-18 20:50, pirms 5 gadiem
Būba rakstīja: Pag, pag, vai tik nebija tā, ka komandas emblēma ģērbtuvēs uz grīdas ir svēta un tai nevar kāpt virsū (ja var, tad tikai pašas komandas spēlētāji)? Mazais Leprikons pa Bruins ģērboni vien bradā
Diezvai kadam ir drosme to vinam aizradit!
, 2019-03-19 10:22, pirms 5 gadiem

Es nevaru...
Man šitais tips vienmēr smieklus uzdezm, laikam tas viņa akcents un izskats un pundura augums...
Tā jau viss Ok, un komanda dara visu, lai dotu spēlētājiem emocijas, lai mainītu ikdienu... bet :d es tur būtu pārsmējies, par to lēkājošo taurējošo īru..
Mārcis Ošs. Foto: LFF
4

Kuriozākie vārti izlases vēsturē? Oša piespēle ieripo savos vārtos

Otrdienas vakarā Latvijas futbola izlase pārbaudes spēlē cīnījās neizšķirti 1:1 pret Lihtenšteinu. Pašā spēles sākumā, 15. sekundē pretinieki izvirzījās vadībā pēc tam, kad Mārča Oša piespēle nevis aizgāja līdz vārtsargam Pāvelam Šteinboram, bet gan ieripoja Latvijas vārtos.
Jaromīrs Jāgrs. Foto: nhl.com/penguins

Pitsburgas "Penguins" izdevies atgūt nozagtās Jāgra rotaļlietas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Pitsburgas "Penguins" marta vidū paziņoja, ka Jaromīru Jāgru atdarinošās rotaļlietas, ko bija plānots izdalīt spēles apmeklētājiem, tikušas nozagtas. Pirmdien "Penguins" pavēstīja, ka tās atgūtas un drīzumā tomēr nonāks pie līdzjutējiem.
Foto: UFC
3

UFC par pretinieka sakošanu jau pēc pirmās cīņas izmet brazīliešu cīkstoni

UFC paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar brazīlieti Igoru Severinu, kurš sestdien debijā otrā raunda vidū sakoda pretinieku un tika diskvalificēts.