Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Amerikānis krievam iesper pa kājstarpi, cīņu pasludina par nenotikušu

Aizvadītās nedēļas nogalē Konektikutā risinājās "Bellator 215" šovs MMA cīņā. Viens mačs tika pasludināts par nenotikušu, jo amerikānis Mets Mitrions veica nelegālu spērienu un savainoja Krievijas pārstāvi Sergeju Haritonovu, kurš nespēja turpināt maču. Savainoto nogādāja slimnīcā, sāpju dēļ nevarēja iztaisnot kreiso kāju, galu galā tika diagnosticēta tikai hematoma, līdz ar to nekas briesmīgs, informē tass.ru.
Video: Sherdog / ESPN MMA
-

Slēpts komentārs: einis
, 2019-02-18 16:21, pirms 5 gadiem
einis rakstīja: Pēdējos gados pret Krievijas sportistiem tāda īpaša simpātija nav sevī saskatāma, bet šis gājiens no jeņķa puses gan bija debils.
Jā, jā. Pasaki vēl, ka speciāli to izdarīja. Tev viss ir mājās?

Bet no skatītāju viedokļa gan labs aprāviens.
, 2019-02-19 04:06, pirms 5 gadiem
Ja krievs ieliktu pa olām, dabūtu mūža diskābeli
, 2019-02-19 06:03, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Jā, jā. Pasaki vēl, ka speciāli to izdarīja. Tev viss ir mājās?

Bet no skatītāju viedokļa gan labs aprāviens.
Jā, nabaga skatītāji, es bezgalības reižu labāk būtu skatītājs kā Haritonvs.
, 2019-02-19 16:02, pirms 5 gadiem
Amerikānis iesper krievam
Pēc šī dīvainā virsraksta izrādās, ka runa ir par Bellator 215 Par pasākumu, kurš jau ilgāku laiku tika apspriests cīņu aprindās, toties sportacentrā ne vārda. Vienas cīņas ''rezultāts'' ir, toties visa pārējā fight card- nu aizmirsās
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
7

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.