Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Bobslejiste atstādināta par federācijas vadītāja kritizēšanu

Bobslejiste atstādināta par federācijas vadītāja kritizēšanu
Poļina Nazaruka. Foto: Natalya Manina / instagram.com/polinanazaruk

Šī gada U23 pasaules vicečempione bobslejā Poļina Nazaruka atstādināta par Krievijas Bobsleja federācijas prezidentam Aleksandram Zubkovam veltītajiem izteikumiem.

2018. gada janvārī Krievijas bobsleja divnieks Poļina Nazaruka/Viktorija Šabaļina izcīnīja U23 pasaules čempionāta sudrabu, tikai par 0.17 sekundēm atpaliekot no zelta medaļniecēm vācietēm.

Nazaruka pēcāk pauda neapmierinātību, ka federācija nedod kvalitatīvāku bobu. "Atkal [braucam] ar "malku"... Atkal, atkal un atkal. Kas tas par stulbumu? Ienīstu šo mēslu! Laipni lūgti mūsu komandā! Nevaru dabūt citu bobu, jo tā esmu es. Jauki, prezident! Tik ļoti tevi mīlu," bobslejiste ierakstīja instagram.com profilā.

Kā jums iet pēc tāda ieraksta?
- Man atņēma tehniku un aizliedza trenēties. Atrodos treniņnometnē, ierodos uz katru treniņu, nepārkāpju noteikumus, taču mani pilnībā ignorē.

Kā paskaidroja?
- Teica, ka tas ir disciplinārs pārkāpums. Bet nesaprotu, ko es tik kriminālu uzrakstīju savā publikācijā. Tas ir mans personīgais viedoklis, ko saskaņā ar mūsu valsts likumiem it kā drīkstu paust.

Bet kāpēc rakstījāt, ka "malka"?
- Tā nav tā tehnika, kādai man būtu jābūt pēc reitinga. Dažiem pat vispār neiedeva, kaut gan bobi ir, tie vienkārši stāv. Manam bobam bija greiza aizmugurējā ass - teicu, lai salabo vai lai iedod jaunu.

Kādā veidā jums uzlika sankcijas?
- Mani izsauca uz sapulci. Nepamatojot ar dokumentiem, vienkārši paziņoja par pieņemto lēmumu. No treniņnometnes neatskaitīja, taču visu atņēma. 19. oktobrī būs iekšējā atlase uz Pasaules kausu, taču atklātā tekstā pateica, ka netieku pielaista.

Lai sankcijas tiktu noņemtas, jums piedāvāja kaut ko izdarīt, piemēram, atvainoties?
- Oficiālu sarunu nebija. Vienkārši pateica, ka es netrenēšos. Tā esot izlēmusi treneru padome. Es piezvanīju Aleksandram Zubkovam, lai tiktu skaidrībā, bet viņš teica, ka visu izlēma treneru korpuss, visus jautājumus jāuzdod viņiem.

.

Izmantotie resursi:
matchtv.ru


Slēpts komentārs: Baraks Osama
, 2018-10-17 18:45, pirms 5 gadiem
izskatās ņemama
, 2018-10-17 19:07, pirms 5 gadiem
Krievijā nav demokrātijas, tur vadonīšu vārds ir likums.Vienmēr tā ir bijis, vienmēr tā arī būs, lai vai kādus karogus vilktu mastos un carus tur ''ieceltu'' ''vēlēšanu'' procedūrās. Runāt pretim Zubkovam var, bet tad arī jārēķinās, ka tādu attieksmi neatstās nesodītu. Ja kādam nepatīk Latvijā, tad lai palasa, kādi mēsli viņi būs savā etniskajā dzimtenē.
Slēpts komentārs: Fullback
, 2018-10-17 19:37, pirms 5 gadiem
Sen taču zināms ka zubkovs pederasts..atbilstoši arī rīkojās..
, 2018-10-17 21:44, pirms 5 gadiem
Stulbi ir gan tā rakstīt instagramā, gan par to atstādināt.
, 2018-10-17 21:53, pirms 5 gadiem
Fullback rakstīja: Latvijā ir citādi? Bija mums viens talantīgs boblseja pilots, bet tagad ir svešzemju izlašu bobsleja treneris. Kāpēc? Tāpēc, ka runāja!

Turklāt, ko viņa gribēja panākt, rakstot to visu Instagrāmī? Cerēja, ka Zubkovs sapratīs, ka ir kļūdījies un skries visu labot?
interesanti, kuru tad tu domā? prātā nāk viens iedomīgs gailis, uz kuru izgrūda daudz naudas, viņš visus piebisa, dzina luni, sāka visus vainot un aprunāt un beigās aizlaidās, kur vairāk naudas. Tas gadījums i tuvu nav saistīts ar runāšanu.
Protams, tu varbūt nebiji domājis Jāni?
, 2018-10-17 21:57, pirms 5 gadiem
Lai.nak.uz lv, nav labaka veida ka ieriebt rus kaa panjemt medali ar lv pasi
, 2018-10-17 22:10, pirms 5 gadiem
mxs rakstīja: interesanti, kuru tad tu domā? prātā nāk viens iedomīgs gailis, uz kuru izgrūda daudz naudas, viņš visus piebisa, dzina luni, sāka visus vainot un aprunāt un beigās aizlaidās, kur vairāk naudas. Tas gadījums i tuvu nav saistīts ar runāšanu.
Protams, tu varbūt nebiji domājis Jāni?
Pirmkārt, mēs nezinām šī Krievijas gadījuma priekšvēsturi (ja jau tiek runāts, ka ATKAL ir iedota malka, ne bobs).
Otrkārt, Latvijā bija atklāts pilota un izlases vadības un federācijas konflikts, kas ir tieši šī runāšana, jo ne jau klusējot tas tika attīstīts.
Treškārt, sanāk, ka Krievijā neļaušana sportistam "runāt" ir slikti, kamēr Latvijā - tā ir aprunāšana utt.

Kad sportists sāk kost rokā, no kuras ēd, tad ir tikai loģiski, ka viņam tiek atgādināts, ka viņš ir tikai labi dresēts komandu izpildītājs. Reti kur notiek citādāk.
, 2018-10-17 22:57, pirms 5 gadiem
nu takš vecais Dukurs un Ekmanis varēja reāli notroļļot un piedāvāt dāmītei i kamanas i pilsonību, kāda rēka tā būtu ko, ja šamā zem LV karogiem medaļas izceltu?
, 2018-10-17 23:01, pirms 5 gadiem
Fullback rakstīja: Latvijā ir citādi? Bija mums viens talantīgs boblseja pilots, bet tagad ir svešzemju izlašu bobsleja treneris. Kāpēc? Tāpēc, ka runāja!

Turklāt, ko viņa gribēja panākt, rakstot to visu Instagrāmī? Cerēja, ka Zubkovs sapratīs, ka ir kļūdījies un skries visu labot?
Tu runā par Miņinu, kurš noklusēja savas veselības problēmas un iegāza visu četrnieku OS, pēc tam nespēja atgūt sportisko formu, zaudēja konkurencē un apvainojies pacēla cepuri? Nu tad piemērs...Ja nav atbilstošāku, tad never muti vaļā.
, 2018-10-17 23:02, pirms 5 gadiem
marksis rakstīja: nu takš vecais Dukurs un Ekmanis varēja reāli notroļļot un piedāvāt dāmītei i kamanas i pilsonību, kāda rēka tā būtu ko, ja šamā zem LV karogiem medaļas izceltu?
Bet vai vajag? Tev būtu prieks par tādu ''nopirktu'' medaļu?
, 2018-10-17 23:44, pirms 5 gadiem
norcha 172 rakstīja: Bet vai vajag? Tev būtu prieks par tādu ''nopirktu'' medaļu?
Viņa nestartēs manam priekam, bet Valsts prestižam ārzemēs!
Valsts prestižs ir $
, 2018-10-18 09:09, pirms 5 gadiem
norcha 172 rakstīja: Tu runā par Miņinu, kurš noklusēja savas veselības problēmas un iegāza visu četrnieku OS, pēc tam nespēja atgūt sportisko formu, zaudēja konkurencē un apvainojies pacēla cepuri? Nu tad piemērs...Ja nav atbilstošāku, tad never muti vaļā.
Vai tad Miņins ir vienīgai mūsu atstādināšanas gadījums? Kā tad ar R.Lodziņu, kurš arī palaida muti(pirkstus) un tika atstādināts?
, 2018-10-18 11:33, pirms 5 gadiem
Daiļavai vajag iziet pie latvieša un braukt zem Latvijas karoga!
, 2018-10-18 13:27, pirms 5 gadiem
Jau pirms raksta atvēršanas nodomāju, ka tas ir Krievijā
, 2018-10-18 17:18, pirms 5 gadiem
Lai talants neiet postā, es varētu viņu iestumt!
, 2018-10-19 03:16, pirms 5 gadiem
orlis rakstīja: Vai tad Miņins ir vienīgai mūsu atstādināšanas gadījums? Kā tad ar R.Lodziņu, kurš arī palaida muti(pirkstus) un tika atstādināts?
Miņinu neatstādināja, pats aizgāja.Lodziņu sodīja ar nepaņemšanu uz OS, viņš turpina strādāt.Nezini, nedirs!!!
, 2018-10-19 19:58, pirms 5 gadiem
Izskatās pēc diskmetējas!
, 2018-10-20 14:32, pirms 5 gadiem
Krievijā acīmredzot nedrīkst paust savu viedokli... bet smuka čiksīte tā Poļina😁💋
Mārcis Ošs. Foto: LFF
5

Kuriozākie vārti izlases vēsturē? Oša piespēle ieripo savos vārtos

Otrdienas vakarā Latvijas futbola izlase pārbaudes spēlē cīnījās neizšķirti 1:1 pret Lihtenšteinu. Pašā spēles sākumā, 15. sekundē pretinieki izvirzījās vadībā pēc tam, kad Mārča Oša piespēle nevis aizgāja līdz vārtsargam Pāvelam Šteinboram, bet gan ieripoja Latvijas vārtos.
Jaromīrs Jāgrs. Foto: nhl.com/penguins

Pitsburgas "Penguins" izdevies atgūt nozagtās Jāgra rotaļlietas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Pitsburgas "Penguins" marta vidū paziņoja, ka Jaromīru Jāgru atdarinošās rotaļlietas, ko bija plānots izdalīt spēles apmeklētājiem, tikušas nozagtas. Pirmdien "Penguins" pavēstīja, ka tās atgūtas un drīzumā tomēr nonāks pie līdzjutējiem.
Foto: UFC
3

UFC par pretinieka sakošanu jau pēc pirmās cīņas izmet brazīliešu cīkstoni

UFC paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar brazīlieti Igoru Severinu, kurš sestdien debijā otrā raunda vidū sakoda pretinieku un tika diskvalificēts.