Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Dvaitam Hovardam nenomaksāta soda dēļ atņemtas auto vadīšanas tiesības

Dvaitam Hovardam nenomaksāta soda dēļ atņemtas auto vadīšanas tiesības
Dvaits Hovards
Foto:AFP/Scanpix

NBA zvaigzne Dvaits Hovards starpsezonas laikā vairākkārt pārkāpis ceļu satiksmes drošības noteikumus un nav parūpējies par 285 dolāru (apmēram 220 eiro) lielas soda naudas nomaksu. Saskaņā ar Orlando tiesas lēmumu, viņa auto vadītāja tiesības ir zaudējušas savu spēku jau kopš 15. augusta.

Hjūstonas "Rockets" centra uzbrucējs Dvaits Hovards, kurš tiek pamatoti uzskatīts par vienu no labākajiem (ja ne labāko) centru šobrīd NBA, izcēlies ar savu nespēju atšķirt zaļo no sarkanās krāsas. Orlando, kurā viņš vairākas sezonas pavadīja "Magic" komandas sastāvā, tiesas protokoli norāda uz desmit saņemtām soda kvītīm par braukšanu pie sarkanās gaismas.

Hovarda rēķinā ir arī četri pārkāpumi par neatļautu braukšanas ātrumu, 12 nenomaksāti šosejas maksājumi un viens pārkāpums par to, ka viņš neparūpējās par deklarētās adreses nomainīšanu uz savām autovadītaja tiesībām.

28 gadus vecais basketbolists ir veiksmīgi atrisinājis un nomaksājis visus šos pārkāpumus, izņemot soda kvīti 285 dolāru apmērā par krustojuma šķērsošanu pie sarkanās gaismas šī gada aprīlī. Nenomaksātā soda dēļ viņa autovadītāja tiesības ir atņemtas jau kopš 15. augusta.

Basketbolista pārstāvji pagaidām ASV medijiem nav komentējuši šo informāciju, bet pats Hovards turpina gaidīt nākamās sezonas sākumu, kurā, visai iespējams, viņam nāksies uz Hjūstonas mājas spēlēm doties ar autobusu vai palūgt komandas biedru palīdzību. Jāatgādina, ka Hovarda līgums ar "Rockets" paredz viņam četru sezonu laikā algu 88 miljonu dolāru apmērā.

Izmantotie resursi:
https://news.yahoo.com/nbas-dwight-...


, 2014-09-17 12:04, pirms 10 gadiem
Ir tik nabadzīgs,ka pat 250 dolārus nevar sagrabināt
, 2014-09-17 12:53, pirms 10 gadiem
Dzīvē gadās arī tā
, 2014-09-17 12:56, pirms 10 gadiem
22 000 000 alga + reklāmas un nevar samaksāt 285 dolāru sodu samaksāt . Klauns.
, 2014-09-17 12:57, pirms 10 gadiem
Sorry, bet cik slinkam jābūt, lai minūtes laikā caur savu supertelefonu nesamaksātu naudas summu ar kuru viņš varētu arī noslaucīt degunu.
, 2014-09-17 13:26, pirms 10 gadiem
Varbū vienkārši palaida garām esošo sodu, tā pat kā sarkano gaismu pie krustojuma. Ja jau ir tik daudz sodi, tad nepamanīt vienu ir cilvēcīgi. Gan jau, ka pēc tam nāca brīdinājumi, bet tos gan viņš tad ir ignorējis. Pabraukās bez tiesībām tā pat gan jau.
, 2014-09-17 15:52, pirms 10 gadiem
Jūs nevarat iedomāties cik šādi cilvēki ir slinki un ne par ko nedomā, izņemot kā iemest savā ipodā mūziku, vai uz kuru restorānu vakarā aizies. Pārējo visu dara viņu "kalpiņi". un nekas, nākamo sodu samaksās par braukšanu bez tiesībām.
, 2014-09-18 13:44, pirms 10 gadiem
K-Mart6 rakstīja: Sorry, bet cik slinkam jābūt, lai minūtes laikā caur savu supertelefonu nesamaksātu naudas summu ar kuru viņš varētu arī noslaucīt degunu.
Diez vai viņš pats vispār kārto tos jautājumus. Tad jau jājautā viņa finansu advaizeram vai kādam tādam.

Bet nu 10 sarkanās gaismas...... slikti ir tā vēlēt, bet lai viņš avarē vienā no gadījumiem. Latvijā es par vienu sarkano (precīzāk par regulējošā policista žestu, ko neredzēju, jo kreisajā joslā bija trolejbuss, kas pārbrauca krustu un es viņam blakus) dabūju (nu jau pirms 4-5 gadiem) 20Ls + 4 soda punkti. 16 punkti un tiesības jāaizmirst. Viņam tad mūsu sistēmā sanāk 40 soda punkti. Nice.
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
5

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.