Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Skudras trenētais "Traktor" domniekiem liedz ieņemt bezmaksas VIP vietas

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Skudras trenētais "Traktor" domniekiem liedz ieņemt bezmaksas VIP vietas
Pēteris Skudra. Foto: hctraktor.org

Čeļabinskas pilsētas dome zaudējusi līdz šim izmantotās VIP vietas KHL kluba "Traktor" mājas arēnā, jo tās visas nopircis uzņēmējs Valērijs Bondarenko, informē Pētera Skudras trenētā Urālu vienība.

Čeļabinskas hokeja kluba ģenerāldirektors Boriss Vidgofs: "Bondarenko par 10 miljoniem rubļu [apmēram 138 613 eiro] nopircis VIP ložu. Turklāt par piecas reizes lielāku cenu. Mums izvirzīts uzdevums, lai klubs pelnītu. Un tas ir viens no veidiem, kā nopelnīt."

Urālu pilsētas deputātu loža līdz šim atradās blakus ložai, kur pulcējās apgabala augstākās amatpersonas. Čeļabinskas dome VIP ložu varēja izmantot bez maksas, to lietoja arī domes ierēdņi un rajonu vadītāji. Domē jau pauduši neapmierinātību, ka jaunajā sezonā deputātiem būs liegts ieņemt līdzšinējās prestižās vietas.

"Ja vajadzēs, atradīsim vietas deputātiem. Kaut gan neredzu nekā briesmīga, ja viņiem nāksies maksāt var vietām," saka kluba direktors. Arēnā ir arī citas VIP ložas, kuras gan parasti izpērk biznesa pārstāvji.

Kā jau ziņots, Čaļabinskas "Traktor" aprīlī apstiprināja, ka latviešu hokeja speciālists Pēteris Skudra kļuvis par kluba galveno treneri.

Izmantotie resursi:
Ura / allhockey.ru