Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Brazīlijas izlases treniņā simulācijas "paraugstunda"

Rolands Eliņš
Brazīlijas futbola izlases treniņā Davis Luizs un Dani Alvešs brīvi darbojās ar bumbu, cenšoties izpildīt dažādus trikus, taču patrāpījās galvenā trenera Luisa Filipes Skolari ceļā. Skolari ar kāju centās paspert bumbu, taču viegli pieskārās arī Alvešam, kurš, visiem par lielu uzjautrinājumu, nokrita zemē un samākslotās sāpēs satvēra kāju, pēc tam arī vēderu. Sava futbolista improvizāciju par simulēšanu ar smaidu uztvēra arī Skolari, un, lai arī jokā pašā par sevi nekā slikta nav, grūti aizmirst, ka Pasaules kausa finālturnīra pirmajā spēlē Brazīlija pieveica Horvātiju tikai ar skandaloza 11 metru soda sitiena palīdzību, un daudzi futbola līdzjutēji uzskata, ka brazīliešu uzbrucējs Freds šajā situācijā pendeli panāca ar simulācijas palīdzību.


Video: Goal.com , https://www.youtube.com/channel/UCj...
Vērtējums: +2

  -2 [+] [-]

, 2014-06-16 15:44, pirms 10 gadiem
Simulācija futbolā ir aizgājusi tik tālu, ka bez tā vairs nevar iztikt, ja netēlosi nekad neiedos soda sitienu vai dzelteno kartīti. Ja katru reizi tēlosi, kaut kad tiesnesim nāksies arī iedot kartīti vai soda sitienu.

     [+] [-]

, 2014-06-16 16:10, pirms 10 gadiem
ak dievs , atslābstat , tas tak joks , protams, simulanti nevienam nepatīk , bet kapec uzreiz visa jamekle kaut kāda taisnība

  +1 [+] [-]

, 2014-06-16 16:26, pirms 10 gadiem
Alvess jau pie Barcelonas iemacijies ka to dara, joks ne joks, bet vins ir viens notiem kurs nenormali simulee. Ieskatoties nelielaa vesture Pepes sods pret Alvesu. Futbola cienitaji jau zina ka viss talak notika!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-06-16 17:11, pirms 10 gadiem
aNnounced rakstīja: Alvess jau pie Barcelonas iemacijies ka to dara, joks ne joks, bet vins ir viens notiem kurs nenormali simulee. Ieskatoties nelielaa vesture Pepes sods pret Alvesu. Futbola cienitaji jau zina ka viss talak notika!
Un protams, Madridē (reālā) tik dižciltīgie bruņinieki spēlē.
P.S. Alvešam vismaz sanāk.
https://www.youtube.com/watch?v=VMf...

     [+] [-]

, 2014-06-18 12:37, pirms 10 gadiem
Drīzāk izskatās, ka trapīja ar papēdi pa sēklu maisu.