Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

445 sūdzības par Nevila komentēšanu PK mačā

445 sūdzības par Nevila komentēšanu PK mačā
Fils Nevils (pa labi), gatavojoties debijai komentēšanā
Foto: EMPICS Sport / Scanpix

Televīzijas kompānija BBC saņēmusi 445 sūdzības par Anglijas izlases bijušā aizsarga Fila Nevila (37) sniegumu Itālijas un Anglijas mača komentēšanā, informē britu prese.

F.Nevils debitēja spēles komentēšanā un izpelnījās kritiku par emociju trūkumu un monotonu stilu. BBC preses sekretāre atklāj, ka Itālijas un Anglijas maču šajā televīzijā vēroja 15.6 miljoni cilvēku, pēc šīs spēles saņemtas 445 sūdzības par Nevila komentēšanu. Neapmierinātie skatītāji norādīja, ka komentētājs nebija savu uzdevumu augstumos. Vai tiešām šādā spēlē iesācējam būtu jāļauj izmēģināt savu jauno amatu?

Pats komentētājs uz kritiku reaģēja savā twitter kontā: "Pirmoreiz komentēju tiešraidē, dažreiz kritika ir jāpieņem, tā man tikai liks kļūt labākam, paldies par atsauksmēm (ahhahaha)!" BBC tikmēr norāda, ka Fils Nevils ir "svarīgs un godājams mūsu komandas loceklis, kurš varētu spēlēt atslēgas lomu turnīra turpinājumā". Nevila nākamā parādīšanās televīzijā gaidāma jau šī vakara mačā starp Irānu un Nigēriju, kad viņš būs studijas viesis.

Kā zināms, no 1996. līdz 2007. gadam F.Nevils nacionālajā izlasē aizvadīja 59 spēles, savukārt Anglijas Premjerlīgā viņa kontā ir 505 spēles "Manchester United" un "Everton" rindās.

Izmantotie resursi:
By Press Association / news.uk.msn.com


, 2014-06-16 17:20, pirms 10 gadiem
un ko tagad? jāiet un jāraksta sūdzibas par Latvijas virsligas komentētājiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-06-16 19:35, pirms 10 gadiem
Māris Verpakovskis arī komentēja bez īpašām emocijām, bet tas jau ir tas labākais, ka komentētājs ir spējīgs runāt pa tēmu nevis garu penterus murgot.
, 2014-06-16 22:14, pirms 10 gadiem
Likās, ka Garijs
, 2014-06-17 02:08, pirms 10 gadiem
Es arī neesmu liela sajūsmā par Koscinkēviča kolēģi.
, 2014-06-17 10:28, pirms 10 gadiem
Arii Verpakovskis neko dizhi labi nekomenteeja Braziilijas - Horvaatijas speelu, bet nu diez vai kaads kkur suudzeejaas
, 2014-06-17 23:22, pirms 10 gadiem
uzreiz ienāk prātā verpakovska debija, tās vispār bija drausmas, kuras bija skumji klausīties!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Mārcis Ošs. Foto: LFF
5

Kuriozākie vārti izlases vēsturē? Oša piespēle ieripo savos vārtos

Otrdienas vakarā Latvijas futbola izlase pārbaudes spēlē cīnījās neizšķirti 1:1 pret Lihtenšteinu. Pašā spēles sākumā, 15. sekundē pretinieki izvirzījās vadībā pēc tam, kad Mārča Oša piespēle nevis aizgāja līdz vārtsargam Pāvelam Šteinboram, bet gan ieripoja Latvijas vārtos.
Jaromīrs Jāgrs. Foto: nhl.com/penguins

Pitsburgas "Penguins" izdevies atgūt nozagtās Jāgra rotaļlietas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Pitsburgas "Penguins" marta vidū paziņoja, ka Jaromīru Jāgru atdarinošās rotaļlietas, ko bija plānots izdalīt spēles apmeklētājiem, tikušas nozagtas. Pirmdien "Penguins" pavēstīja, ka tās atgūtas un drīzumā tomēr nonāks pie līdzjutējiem.
Foto: UFC
3

UFC par pretinieka sakošanu jau pēc pirmās cīņas izmet brazīliešu cīkstoni

UFC paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar brazīlieti Igoru Severinu, kurš sestdien debijā otrā raunda vidū sakoda pretinieku un tika diskvalificēts.