Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Baloteli par ātruma pārsniegšanu uz laiku zaudē auto vadīšanas tiesības

Rolands Eliņš

Baloteli par ātruma pārsniegšanu uz laiku zaudē auto vadīšanas tiesības
Mario Baloteli
Foto: LaPresse/Scanpix

Ganiešu izcelsmes Itālijas uzbrucējs Mario Baloteli nav nekāds iesācējs skandālu radīšanā un arī "Liverpool" rindās viņš iekūlies problēmās, kuru dēļ uz 28 dienām zaudējis auto vadīšanas tiesības.

Mario Baloteli pagājušā gada trešajā decembrī tika pieķerts, vadot savu "Ferrari" ar ātrumu 175 km/h, un viņam tika nozīmēta tiesas sēde, taču Baloteli uz to pagājušajā nedēļā neieradās. Viņam tika piespriests 1000 eiro liels naudas sods un atņemtas auto vadīšanas tiesības uz 28 dienām.

Baloteli advokāts gan norādījis medijiem, ka Itālijas futbolists tā arī nesaņēma tiesas aicinājumu ierasties uz sēdi un tās notikšanu ignorēja nezināšanas dēļ, nevis savu apsvērumu dēļ.

Advokāts Maiks Hogans arī izteicās, ka Baloteli ļoti nožēlo savu nodarīto, taču, neskaitot šo pārkāpumu, viņa sodu vēsture ir tīra. Dažādi Itālijas mediji gada sākumā gan vēstīja, ka Itālijas policija tagadējajam "Liverpool" spēlētājam pēdējo divu gadu laikā izrakstījusi soda kvītis desmit tūkstošu eiro apmērā par vismaz 18 dažādiem pārkāpumiem.

Izmantotie resursi:
Liverpool's Mario Balotelli gets 28-day driving...

  +1 [+] [-]

, 2015-05-17 14:26, pirms 9 gadiem
hm es nedomāju neko ļaunu, bet varbūt viņš lasīt neprot? neticas ka tāda rakstura korespodence netiktu piegādāta.