Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: NHL drafta trešā izvēle gūst vārtus ar pretinieka nūju

Kanādiešu uzbrucējs Dilans Stroms Ontario hokeja līgas (OHL) mačā guva vārtus ar pretinieka nūju. Vienā no spēles epizodēm pretinieku hokejists atņēma Stromam nūju, kamēr viņš signalizēja tiesnesim, ka ir veikts pārkāpums, kanādiešu uzbrucējs devās pakaļ sava pāri darītāja nūjai. "Es slidoju vārtu priekšā un pretinieku komandas hokejists atņēma man nūju, tad es sāku bļaut uz tiesnesi," pēc spēles "The Hockey Writers" teica Dilans Stroms. "Es nodomāju, ka man vajag paņemt viņa nūju. Mēs izveidojām labu saspēli, es izslidoju vārtu priekšā un galarezultāts iznāca diezgan veiksmīgs." 2015. gada NHL draftā Dilanu Stromu ar trešo kārtas numuru izvēlējās Arizonas "Coyotes" vienība. Erie "Otters" komandas sastāvā šosezon 20 spēlēs uzbrucējs sakrājis 47 (15+32) rezultativitātes punktus.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2017-02-17 09:48, pirms 7 gadiem
Labi, ka otrai nūjai tas pats tvēriens!

     [+] [-]

, 2017-02-18 15:29, pirms 7 gadiem
Hello Sir/Madam,

Es esmu Kelly Musculler sekretāre Sandra aizdevuma naudu starp konkrētā firma.

Jums vajag naudu starp indivīdu sejas finansiālas grūtības, lai beidzot izkļūt no strupceļa, kas izraisa bankām ar noraidījuma pieteikumu ierakstu kredītu aizdevumu? Misis sandrana kabinets ir spējīgs veikt aizdevumu, summa, kas jums nepieciešams un ar nosacījumiem, kas atvieglo dzīvi. Tad sazinieties ar mani, lai uzzinātu vairāk par mūsu ļoti labvēlīgus apstākļus.

Mēs piedāvājam € 10.000 € 5.000.000 5 gadus līdz 25 gadiem ar likmi 2 % gadā. Jūs varat sazināties ar mani:

sandrana_credito@Hotmail.com

sandrana_credito@Hotmail.com

paldies