Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Foto: Kesels no Stenlija kausa ēd hotdogus un sūta sveicienu ienaidniekam

Kad Nacionālās hokeja līgas klubs Toronto "Maple Leafs" aizmainīja uzbrukuma līderi Filu Keselu, vietējais žurnālists Stīvs Simonss viņam veltīja rakstu, sakot, ka Kesels katru dienu apēdis vismaz vienu hotdogu, tāpēc cīnās ar lieko svaru un nav labāks spēlētājs. Protams, tie izrādījās meli. Taču Kesels neaizmirst. Kopā ar Pitsburgas "Penguins" izcīnījis otro Stenlija kausu pēc kārtas, viņš nosūtīja sveicienu ar vēsti: hotdogi vislabāk garšo tad, kad tiek pasniegti kopā ar Stenlija kausu.


Slēpts komentārs: pernambucano
, 2017-08-15 15:47, pirms 7 gadiem
Toties no Gagarina turzas jāuzmanās, ka nenorauj kādu ādas slimību, vai neuzlec kāda uts. Metāla vērtība, nododot pārkausēšanai, būtu augstāka.
, 2017-08-15 16:04, pirms 7 gadiem
pamuļķis rakstīja: Toties no Gagarina turzas jāuzmanās, ka nenorauj kādu ādas slimību, vai neuzlec kāda uts. Metāla vērtība, nododot pārkausēšanai, būtu augstāka.
tevi pašu ieņēma metāla rūpnīcā, ko tu tur gvelz
, 2017-08-15 16:07, pirms 7 gadiem
Padomju savienībā?
, 2017-08-15 16:36, pirms 7 gadiem
Kausam vajag noņemt dibenu un apakšā palikt ogles vai prīmusu. Tad hotdogs būs silts!
, 2017-08-16 10:42, pirms 7 gadiem
Ozoliņam NHL būtu kaut kas cits Stenlija kausā!
, 2017-08-16 12:52, pirms 7 gadiem
Karogspliivo rakstīja: Ozoliņam NHL būtu kaut kas cits Stenlija kausā!
Ozo nemaz viņu uz mājām nepaņēma...un gredzenu arī ir izsējis.
, 2017-08-17 13:29, pirms 7 gadiem
Ozo laikam uzreiz pēc Stenlija kausa neaizmainīja prom uz citu klubu. Iespējams hotdogi nav tie pareizie.
Mārcis Ošs. Foto: LFF
5

Kuriozākie vārti izlases vēsturē? Oša piespēle ieripo savos vārtos

Otrdienas vakarā Latvijas futbola izlase pārbaudes spēlē cīnījās neizšķirti 1:1 pret Lihtenšteinu. Pašā spēles sākumā, 15. sekundē pretinieki izvirzījās vadībā pēc tam, kad Mārča Oša piespēle nevis aizgāja līdz vārtsargam Pāvelam Šteinboram, bet gan ieripoja Latvijas vārtos.
Jaromīrs Jāgrs. Foto: nhl.com/penguins

Pitsburgas "Penguins" izdevies atgūt nozagtās Jāgra rotaļlietas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Pitsburgas "Penguins" marta vidū paziņoja, ka Jaromīru Jāgru atdarinošās rotaļlietas, ko bija plānots izdalīt spēles apmeklētājiem, tikušas nozagtas. Pirmdien "Penguins" pavēstīja, ka tās atgūtas un drīzumā tomēr nonāks pie līdzjutējiem.
Foto: UFC
3

UFC par pretinieka sakošanu jau pēc pirmās cīņas izmet brazīliešu cīkstoni

UFC paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar brazīlieti Igoru Severinu, kurš sestdien debijā otrā raunda vidū sakoda pretinieku un tika diskvalificēts.