Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Video: Tiesnesis spēles laikā iesper "Nantes" futbolistam

Interesants gadījums svētdien notika Francijas "Ligue 1" čempionātā futbolā - tabulas līdere PSG viesos ar 1:0 uzveica "Nantes", bet mača izskaņā "Nantes" aizsargs Diego Karlušs, atgriežoties aizsardzībā, uzskrēja virsū tiesnesim Tonī Šapronam. Soģis nokrita, taču bija kaujinieciski noskaņots, uzreiz centās piecelties un atdarīt savam pāridarītājam. Vēlāk gan tiesnesis sacīja, ka tā tikai izskatījies, patiesībā vainīga esot slidenā zāle, uz kuras Šaprona kāja izslīdējusi. Karlušam gan tajā brīdī spēle beidzās, jo viņš saņēma otro dzelteno kartīti par tiesneša aizskaršanu.
Video: TheFinalWhistle HD

, 2018-01-15 12:26, pirms 6 gadiem
tienesis šoreiz gan nolažoja riktīgi...
, 2018-01-15 19:28, pirms 6 gadiem
Tādam nekad mūžā nevajadzētu vairs tiesāt. Ir taču miljons citu nodarbošanos, ko darīt.
, 2018-01-15 20:24, pirms 6 gadiem
Referee suspended apologises for tripping...

Prieks redzēt, ka pārmaiņas pēc tiesneši nav neaizskarami.
, 2018-01-16 09:08, pirms 6 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Tādam nekad mūžā nevajadzētu vairs tiesāt. Ir taču miljons citu nodarbošanos, ko darīt.
Vēlviens pārspīlētājs, cilvēcīgi kļūdījās, dīvāna sildītāji gan jau piesola mazākais kā beigt uz visiem laikiem tiesāt
, 2018-01-16 13:05, pirms 6 gadiem
Didziz rakstīja: Vēlviens pārspīlētājs, cilvēcīgi kļūdījās, dīvāna sildītāji gan jau piesola mazākais kā beigt uz visiem laikiem tiesāt
Cilvēcīgi kļūdījās?! Tu idiots esi? Tak viņš vēl plāksteri sarkano izvilka! Maisīties pa kājām spēlētājam, kurš skrien aizsardzībā, viņam iespert un pēc tam vēl iedot sarkano ir cilvēcīga kļūda?!
, 2018-01-18 12:23, pirms 6 gadiem
Maiklz rakstīja: Cilvēcīgi kļūdījās?! Tu idiots esi? Tak viņš vēl plāksteri sarkano izvilka! Maisīties pa kājām spēlētājam, kurš skrien aizsardzībā, viņam iespert un pēc tam vēl iedot sarkano ir cilvēcīga kļūda?!
Ironiski, nosauc mani par idiotu, bet pats saraksta muļķības

1. No tiesneša perspektīvas viņš skrēja un no muguras tika notriekts.
Tas, ka atkārtojumā redzam, ka tiesnesis iespējams pats bija vainīgs, neko īpaši nepalīdz tiesnesim tajā brīdī lēmuma pieņemšanā

2. Tika parādīta otrā dzeltenā kartīte nevis uzreiz sarkanā.
, 2018-01-18 15:11, pirms 6 gadiem
Sveiki, kungs / kundze!

Es esmu Sandra Kelly Maskuller sekretāre naudas aizdevumu sabiedrība starp privātpersonu.

Vai jums ir nepieciešami naudas aizdevumi starp privātpersonām, lai saskarētos ar finansiālajām grūtībām, lai beidzot izkļūtu no strupceļa, kas izraisa bankas, noraidot jūsu kredītprasību failus? Sandranas kundze spēj jums aizdot jums nepieciešamo summu un apstākļus, kas padarīs jūsu dzīvi vieglāku. Tāpēc sazinieties ar mani, lai uzzinātu vairāk par mūsu labvēlīgajiem apstākļiem.

Mēs piedāvājam no 10 000 eiro līdz 10 000 000 eiro ar atmaksas termiņu no 5 gadiem līdz 25 gadiem ar likmi 2% gadā. Jūs varat sazināties ar mani:

sandrana_credito@hotmail.com

sandrana_credito@hotmail.com

paldies
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
7

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.