Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Lietuvā basketbola spēli tiesā piedzēries tiesnesis

Andrejs Siliņš

Lietuvā basketbola spēli tiesā piedzēries tiesnesis
Foto: AP/Scanpix

Lietuvas Reģionālajā Basketbola līgā (RKL), kas ir pēc spēka trešā līga mūsu dienvidu kaimiņos, noticis kāds amizants gadījums - uz spēli ieradies tiesnesis ļoti manāmā alkohola reibumā.

Bijušais "Barona" leģionārs Mariuss Janišus iemeta 47 punktus un izcīnīja 18 atlēkušās bumbas, bet par spilgtāko zvaigzni spēlē starp "Savanoris" un Viļņas Basketbola skolas komandām kļuva viens no mača soģiem - Tomašs Banis.

Tiesneša kungs ieradās uz maču manāmā alkohola reibumā, pēc "Savanoris" komandas trenera Mindauga Jaruškeviča teiktā Banim esot bijušas problēmas nostāvēt kājās negrīļojoties. Tas gan nav atturējis soģi pirms spēles doties pie sekretariāta dāmām un noskūpstīt viņu rokas. Vēl mirkli vēlāk Banis sajutis zālē skanošās mūzikas ritmus un uzsācis deju pats ar sevi.

Ja pirms mača sanākušie līdzjutēji par tiesnesi pasmējās, tad neilgi pēc spēles sākuma Banis tika izsvilpts, un mačs tika apturēts. Otrs spēles tiesnesis Mindaugs Pieskis palūdza savam negatavajam kolēģim atstāt laukumu un mačs turpinājās ar viena tiesneša dalību tajā.

Izmantotie resursi:
Basketball in Lithuania, lithuanians in...

 +24 [+] [-]

, 2011-12-14 00:22, pirms 12 gadiem
Gribās redzēt video
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-12-14 12:04, pirms 12 gadiem
Kad es jaunatnes līgā spēlēju pagājušogad pret Bausku viņiem arī bija piedzēries ,bet tas tā...

  -3 [+] [-]

, 2011-12-14 18:09, pirms 12 gadiem
ew es no basukas,kādā vecuma grupā spēlēji?

  +5 [+] [-]

, 2011-12-15 21:57, pirms 12 gadiem
Stoke rakstīja: Kad es jaunatnes līgā spēlēju pagājušogad pret Bausku viņiem arī bija piedzēries ,bet tas tā...
Tu atkal melo, Bauskā alkoholu vispār neviens nelieto.