Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

PK oficiālais prognozētājs pēc neveiksmju sērijas apjucis

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

PK oficiālais prognozētājs pēc neveiksmju sērijas apjucis
Ahils paēda arī pie Anglijas karoga
Foto: Oļegs Zoloto, kompravda.eu

Pasaules kausa izcīņas oficiālais rezultātu prognozētājs Ermitāžas kaķis Ahils, prognozējot bronzas mača iznākumu, bija mazliet apjucis, taču galu galā tik izlemts, ka liek uz Beļģiju. Pasaules kausā šis kaķis sāka ar četrām precīzām prognozēm, bet pēc tam piedzīvoja trīs neveiksmes.

Kā kau ziņots, turnīra pirmajā pusē šis kaķis prognozēja, ka atklāšanas mačā Krievija uzvarēs Saūda Arābiju, pēc tam Irāna pieveiks Maroku, krievi apspēlēs Ēģipti, bet Brazīlija pārspēs Kostariku. Visas četras prognozes izrādījās pareizas. Taču pēc tam Ahils trīs reizes kļūdījās.

Bronzas mača prognozēšana procedūra notika Sanktpēterburgas Ermitžā. Vispirms kaķis pārliecinoši piegāja pie barības trauka ar Anglijas karogu, pēc tam pārcēlās pie Beļģijas trauka un ēda no turienes. Prognozēšanas organizatori nolēma atkārtot procedūru, lai Ahils varētu veikt saprotamāku izvēli - otrajā reizē traukos iebēra cita veida sauso barību, taču kaķis vispār nevēlējās ēst. Trešajā reizē Ahils nedaudz padomāja un izvēlējās trauku pie Beļģijas karoga, izēdot pilnībā.

Līdz ar to tika nolemts, ka bronzas cīņā kaķis prognozē Beļģijas uzvaru, taču, ņemot vērā prognozētāja uzvedību, spēle būs saspringta, turklāt nav izslēgts, ka pirmie vārtus gūs angļi, jo sākumā Ahils izvēlējās trauku pie Anglijas karoga.

Bukmeikeri par nelieliem favorītiem uzskata beļģus, spēle sāksies plkst. 17.00.

Atgādinām, ka kaķis Ahils pierādīja prognozēšanas spējas jau pagājušajā gadā, kad risinājās Konfederācijas kausa mači - kaķis bija precīzs trīs reizes, bet vienā gadījumā kļūdījās. Ahils tika izvēlēts par Pasaules kausa oficiālo prognozētāju, jo apveltīts ar spilgtām analītiskajām spējām un izceļas ar neparastu uzvedību. Bez tam savu biedru vidū Ahils izrādījās labākais stresa noturībā un mīlestībā pret cilvēkiem.

Baltais kaķis kopš dzimšanas dzīvo Ermitāžā jeb Ziemas pilī. Iespējams, ka tieši iedzimtā kurluma dēļ Ahilam ir īpaši izteikta intuīcija, zinātkāre un cilvēkmīlestība.

Ermitāžas kaķi tiek oficiāli turēti Sanktpēterburgas Ziemas pils teritorijā jau kopš tās atklāšanas. Sākotnējais mērķis bija peļu un žurku savairošanās novēršana. Laika gaitā šie kaķi kļuva par Ermitāžas neatņemamu sastāvdaļu, regulāri izpelnoties uzmanību un ievērību.

Izmantotie resursi:
hermitagecats.ru
worldcup2018.tass.ru
rsport.ria.ru

  -2 [+] [-]

, 2018-07-14 13:47, pirms 6 gadiem
Uzmest monētiņu nebija vienkāršāk? Nav apnikusi tā ākstīšanās ar ''pareģotājiem''?

  +3 [+] [-]

, 2018-07-14 16:04, pirms 6 gadiem
var jau saprast, kaķim bijusi liela slodze, arī neveiksmju sērija paņem savu

     [+] [-]

, 2018-07-14 21:09, pirms 6 gadiem
Nu baigā drāma!

     [+] [-]

, 2018-07-15 10:20, pirms 6 gadiem
tagad to kaķi šurmā var sastapt