Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Neērti: Triatlona savienība apsveikuma vēstuli aizsūta nepareizajam brālim

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Neērti: Triatlona savienība apsveikuma vēstuli aizsūta nepareizajam brālim
Džonijs un Alisters Braunlī
Foto: National Pictures/Scanpix

Starptautiskā Triatlona savienība kļūdījusies, pēc pasaules sērijas sacensībām ar uzvaru apsveicot otrajā vietā palikušo Džoniju Braunlī, nevis viņa brāli Alisteru, kurš bija par 12 sekundēm ātrāks.

Svētdien pasaules sērijas posms norisinājās Anglijas pilsētā Līdsā – Alistera un Džonija Braunlī dzimtajā pilsētā. Abi triatlonisti turējās kopā, tomēr finišu par 12 sekundēm ātrāk sasniedza vecākais no brāļiem. Olimpiskais čempions Alisters aizbēga riteņbraukšanas pēdējos 2,5 kilometros un finišu šķērsoja pēc stundas, 46 minūtēm un 51 sekundes.

Tomēr pēc sacensībām apsveikuma vēstuli no Starptautiskās Triatlona savienības saņēma 27 gadus vecais Džonijs, kurš to tūdaļ publicēja sociālajā tīklā Twitter ar piezīmi #neērti. Turklāt arī pagājušajā gadā Līdsā Džonijs palika tikai aiz divus gadus vecākā brāļa muguras.

Svētdien aizvadītās sacensības brāļiem bija pirmās kopā kopš pagājušā gada pasaules sērijas noslēguma Meksikā, kad Džonijs neilgi pirms finiša saļima. Brālis nepadevās un viņu burtiski aiznesa līdz finiša līnijai, un abi sportisti ieguva milzīgu popularitāti visā pasaulē.

     [+] [-]

, 2017-06-16 01:16, pirms 7 gadiem
kauns...