Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Putina attēls iegāž Krievijas atlētu (+video)

Putina attēls iegāž Krievijas atlētu (+video)
Uz pjedestāla demonstrē Putina attēlu
Foto: nvk-online.ru

Krievijas paralimpiskais pauerliftinga sportists Vladimirs Baliņecs tika atstādināts no starptautiskajām sacensībām līdz 2017. gada beigām. Šāds sods ir par to, ka apbalvošanas ceremonijā demonstrēja Krievijas prezidenta Vladimira Putina attēlu.

Somijā noslēdzies Eiropa čempionāts svara stieņa spiešanā guļus. Jakutijas paralimpiskā sporta zvaigzne Vladimirs Baliņecs sasniedza pasaules rekordu un izcīnīja pirmo vietu. Uz apbalvošanu ieradās Krievijas izlases formā, bet ceremonijas laikā attaisīja jaku un rādīja kreklu ar valsts prezidenta attēlu. Tas esot atlēta talismans, kas nes veiksmi.

Starptautiskā pauerliftinga federācija (IPF) secināja, ka tādējādi pārkāpts attiecīgais punkts, kas liedz demonstrēt reliģisku vai politisku simboliku. Šī sporta veida speciālists Aleksandrs Grenaderovs atklāj, ka šī lieta tiek pārskatīta, līdz ar to ir iespējams, ka patlaban atstādinātais Baliņecs tiks cauri ar brīdinājumu.

Video: Vladimirs Baliņecs uz pjedestāla demonstrē Putina attēlu

Izmantotie resursi:
nvk-online.ru


, 2017-09-14 16:35, pirms 7 gadiem
Kāds vēl reliģisks simbols? Tā taču ir invalīda apliecība!
, 2017-09-14 21:02, pirms 7 gadiem
bahaha tā slāvam vaig!
, 2017-09-14 23:37, pirms 7 gadiem
Tá ir kad terorista seju uz T-krekla límé!
, 2017-09-15 11:29, pirms 7 gadiem
Punduris demonstrēja punduri?
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
5

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.