Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Izsvilpšanas vietā Jefimova klausās "Eуe of the Tiger"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Izsvilpšanas vietā Jefimova klausās "Eуe of the Tiger"
Jūlija Jefimova ierodas uz Rio 200m finālu
Foto: Aleksandrs Viļfs, rsport.ru

Krievijas peldēšanas zvaigzne Jūlija Jefimova pēc dopinga skandālu pārvarēšanas izcīnījusi divas sudraba medaļas Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs. Otrajā gadījumā viņa ieradās austiņās - izsvilpšanas vietā labāk klausīties kaut ko iedvesmojošu.

Londonas spēļu 100m un 200m brasa sacensībās krievu peldētāja bija trešā un septītā, savukārt Rio spēlēs viņai ir divi sudrabi. "Pēc pirmā Rio fināla bija grūtāk, bet uz otro jau ierados mierīga un pārliecināta. Esmu ļoti priecīga par otru medaļu. Vēl gaidāma stafete, un arī tur būs laba iespēja iegūt medaļu, atzīst Jūlija Jefiimova. "Nevaru teikt, ka esmu dzelzs cilvēks, lūk, tek asaras. Esmu sapratusi, ka varu daudz."

Pirms 100m brasa fināla krieviete tika izsvilpta, taču pirms 200m fināla viņa nedzirdēja svilpšanu, jo ieradās ar austiņām. "Es nepievēršu uzmanību tribīnēs notiekošajam. Uzvilku austiņas, man tur ir laba dziesma - "Eуe of the Tiger" [no filmas Rocky III (1982)], kas palīdzēja noskaņoties," atklāj sportiste.

100m brasa fināla uzvarētāja Lilija Kiga (ASV) izteicās, ka dopingu lietojušajiem nevajadzētu piedalīties. Jūlija Jefimova viņai iesaka padomāt par 22 olimpisko zeltu īpašnieku Maiklu Felpsu, kuram pirms kāda laika bija gadījums ar marihuānu. "Neesmu par dopingu, nekad to neesmu lietojusi apzināti. Ir daudzi gadījumi, kad sportists iekrīt muļķības dēļ, piemēram, iedod ne tās tabletes. Vienmēr jābūt vēl vienai iespējai, tāpat kā visiem," norāda krievu peldētāja.

Kā jau ziņots, Jefimovas ceļš uz Rio spēlēm bija reti ērkšķains - diskvalifikācija par dopinga lietošanu, atgriešanās, iekrišana ar meldoniju, atstādināšana, juridiskās procedūras, attaisnošana, atstādināšana par dopinga vēsturi, juridiskās procedūras, uzvara Sporta arbitrāžas tiesā (CAS) un beidzot zaļa gaisma!


Izmantotie resursi:
rsport.ru

  +9 [+] [-]

, 2016-08-12 15:48, pirms 8 gadiem
Visi, kas atbalsta Putina režīmu būtu jāizsvilpj

 +11 [+] [-]

, 2016-08-12 16:20, pirms 8 gadiem
"Ir daudzi gadījumi, kad sportists iekrīt muļķības dēļ, piemēram, iedod ne tās tabletes. "
Nu bet protams, nabaga krievu sportistiem tur sistemātiski visiem ar varu bāž rīklē nepareizās tabletes, kāda netaisnība.
Slēpts komentārs: xxmazinjaaxx

  +8 [+] [-]

, 2016-08-12 17:23, pirms 8 gadiem
xxmazinjaaxx rakstīja: UN KAS TAD TAVIEM NABAGA AMERIKOSIEM TABLETES MUTE BAZA??80%vieglatletu ir bijusi pieketi dopinga.
Nezinu kāpēc mani amerikosi, bet pieņemu, ka neviens. Par to jau arī runāju, ka nevajag tukši *irst, ka redz nepareizās tabletes dodot kādam un vēl piedevām sistemātiski no federācijas kā to krievi dara... Ja pieķēra, tad pieķēra un vienalga vai tas ir krievs, amerikānis vai ķīnietis. Pieļauju, ka tādi gadījumi, kur var teikt, ka tiešām nezināja, ir ļooooooti maz un visi labi apzinās ko un kāpēc viņi dzer, osta, špricē, pārlej vai vēl sazin ko dara.
Slēpts komentārs: regnars vaivars

  -1 [+] [-]

, 2016-08-12 19:34, pirms 8 gadiem
blah rakstīja: Nezinu kāpēc mani amerikosi, bet pieņemu, ka neviens. Par to jau arī runāju, ka nevajag tukši *irst, ka redz nepareizās tabletes dodot kādam un vēl piedevām sistemātiski no federācijas kā to krievi dara... Ja pieķēra, tad pieķēra un vienalga vai tas ir krievs, amerikānis vai ķīnietis. Pieļauju, ka tādi gadījumi, kur var teikt, ka tiešām nezināja, ir ļooooooti maz un visi labi apzinās ko un kāpēc viņi dzer, osta, špricē, pārlej vai vēl sazin ko dara.
Par krieviem ir pietiekami daudz pierādījumu, ka viņi ir ietekmējuši dopinga kontroles utt. kaut vai tās 35 pazudušās pozitīvās dopinga proves paraolimpiešiem

     [+] [-]

, 2016-08-12 21:51, pirms 8 gadiem
lai vina klausas kaut zilo lakatinu,vina tapat apzinas ka vinu kartigi izsvilpj,putinosa dopingotaja,krievu zhurka!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: PraporšiksPingvins3
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-08-14 11:54, pirms 8 gadiem
Malace///Uzspļaut uz skauģiem un lohiem no malas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja