Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Dončičs bumbu grozā prot raidīt arī ar kāju

Rolands Eliņš
NBA kluba Dalasas "Mavericks" spēlētājs Luka Dončičs apliecinājis, ka viņam nav problēmu raidīt bumbu grozā, izmantojot rokas. Tagad Kristapa Porziņģa komandas biedrs parādījis, ka spēj to paveikt arī ar kāju, izpildot sitienu futbola stilā. Viņš to paveica "Mavericks" treniņā, un klubs nekautrējās šo brīdi atzīmēt savos sociālajos tīklos.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2020-07-12 20:38, pirms 4 gadiem
varbūt kāds zinātājas var pastāstīt par to jostu kas viņam mugurā? Kāda funkcija tādai jostai? silda? masē?

  +3 [+] [-]

, 2020-07-12 23:23, pirms 4 gadiem
Esportists rakstīja: varbūt kāds zinātājas var pastāstīt par to jostu kas viņam mugurā? Kāda funkcija tādai jostai? silda? masē?
.... kur telefonu un naudu paslēpt, lai treniņu laikā nenozog....

     [+] [-]

, 2020-07-13 17:44, pirms 4 gadiem
Esportists rakstīja: varbūt kāds zinātājas var pastāstīt par to jostu kas viņam mugurā? Kāda funkcija tādai jostai? silda? masē?
Sensori kustību analīzei. Pagājušosezon imho bija 6 komandas (Warriors, Mavs un vēl kaut kas), kas treniņos vāca dažādus datus un analizēja (telpas GPS imitācija, var izmērīt visus paātrinājumus utt + standarta sirdsdarbība un kas nu tur vēl)