Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Mesi vai Ronaldu: mūžīgais līdzjutēju strīds noved pie laulības šķiršanas

Rolands Eliņš

Mesi vai Ronaldu: mūžīgais līdzjutēju strīds noved pie laulības šķiršanas
Krištianu Ronaldu un Lionels Mesi
Foto: Sipa USA/Scanpix

Cik nopietni spēj izvērsties futbola līdzjutēju strīdi par to, kurš no superzvaigznēm ir labāks – Krištianu Ronaldu vai Lionels Mesi? Izrādās, ka pat tik nopietni, ka var pienākt beigas laulībai.

Krievu medijs Afi.ru vēsta, ka kāds pāris no Čeļabinskas, Krievijā, nav spējis vairs sadalīt ietekmes zonas savās mājās pēc tam, kad 37 gadus vecā Ludmila Pasaules kausa laikā pārāk asi kritizējusi Lionela Mesi sniegumu. Viņas nu jau bijušais vīrs Arsens pēc Argentīnas un Nigērijas spēles savukārt atbildējis ar to pašu Krištianu Ronaldu virzienā, savācis savas mantas un nākamajā dienā pieteicis šķiršanos.

Arsens krievu medijiem, kas kļuva ieinteresēti par šo atgadījumu, norādīja, ka ar sievu iepazinās pirms 16 gadiem PK 2002 laikā. Jau tobrīd bija skaidrs, ka abi futbolā ir ar ļoti atšķirīgām interesēm, atbalstot gan dažādus Maskavas klubus, gan dažādus Spānijas klubus. Arsens bija par „Barcelona”, kamēr Ludmila par „Real”.

„Mēs bieži apcēlām viens otru par savu komandu sniegumu,” stāstījis Arsens. „Taču šajā Pasaules kausā tika aiziets par tālu.” Arsens stāstījis, kā viņa sieva grupu turnīra laikā noniecinājusi Mesi sniegumu, ko viņš sākuma ignorējis. Taču asi vārdi sekojoši arī tobrīd, kad Mesi guva vārtus pret Nigēriju, un Arsens, kurš apgalvoja, ka jau tā šīs spēles laikā bijis ļoti satraucies, kļuvis dusmīgs un pateicis visu, ko vien domā par viņas „nevainojamo Krištianu un portugāļiem”, bet pēc tam aizgājis no mājām.

Pēc lielajām domstarpībām mājās krievu pārim nesekoja prieki arī viņu atbalstīto komandu sniegumā – gan Portugāle, gan Argentīna izstājās astotdaļfinālā.

Izmantotie resursi:
Роналду и Месси развели супругов в Челябинске |...

  -1 [+] [-]

, 2018-07-12 18:00, pirms 6 gadiem
Fake

  +1 [+] [-]

, 2018-07-12 21:06, pirms 6 gadiem
Tieši tā, dēļ tādām lietām nešķiras. Nosist - jā.