Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Foto: Apdāvinātais Kobe Braients

Tuvojas tas brīdis, kad leģendārais basketbolists Kobe Braients, aizvadīs savu pēdējo spēli Nacionālajā basketbolas asociācijā (NBA). Losandželosas „Lakers” šīs sezonas beidzamā spēlē paredzēta13.aprīlī savā mājvietā „Staples Center”, kad pretim stāsies Jūtas „Jazz”. Kobe Braients “Lakers” sastāvā ir aizvadījis 20 sezonas, 18 reizes ticis izvēlēts dalībai NBA zvaigžņu spēlē un piecas reizes kļuvis par līgas čempionu. Viena no interesantākajām lietām, sakarā ar Braienta atvadu sezonu, ir kā citas NBA komandas atvadās no dzīvās leģendas. Daži piemēri, Oklhomas komandas līderi Rasels Vestbruks un Kevins Durants, komandas vārdā Braientam pasniedza grāmatu (kladi), ar personīgiem novēlējumiem no katra komandas „Oklahoma City Thunder” spēlētāja. Jūtas „Jazz” pasniedza Braientam dažādas ar kalnu slēpošanu saistītas lietas, pēc tam, kad Kobe bija ieminējies, ka pēc karjeras beigām, vēlas doties slēpot. Bostonas „Celtics” pasniedza gabaliņu parketa no slavenās „TD Garden” arēnas, kur Braients un „Lakers” 2010.gadā izcīnīja čempionu titulu, spēkojoties tieši ar Bostonas komandu. Savukārt, Atlantas „Hawks” vienība sadarbībā ar Atlantas Zooloģisko dārzu, vienu no saviem iemītniekiem, precīzāk melno mambas čūsku, nosauca par Kobi, par godu izcilajam „Lakers” spēlētājam, kuru basketbolistu aprindās pazīst arī kā "Melno Mambu" (Black Mamba).

  +3 [+] [-]

, 2016-04-12 14:52, pirms 8 gadiem
Visskaistāko dāvanu tomēr pasniedza Latvijas hokeja izlase, vienu no saviem bijušajiem uzbrucējiem nosaucot par Kobu Jasu!

(Jā, jā, mīļš paldies,es zinu, tas ir gruzīnu vārds.)

     [+] [-]

, 2016-04-12 16:30, pirms 8 gadiem

Komentārs par 4. attēlu

M rakstīja: Visskaistāko dāvanu tomēr pasniedza Latvijas hokeja izlase, vienu no saviem bijušajiem uzbrucējiem nosaucot par Kobu Jasu!

(Jā, jā, mīļš paldies,es zinu, tas ir gruzīnu vārds.)
Dzintars Čīča feat. Koba Jass - Koba ir Kobe no Kobes

  +2 [+] [-]

, 2016-04-12 19:12, pirms 8 gadiem
SUper vienkārši,prieks ka spēlētāji novērtē cik izcils viņš patiesi bija.
KObe jau sen ir mans favorīts NBA un tagad būs mazliet skumji bez viņa basketbola laukumā