Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Visu laiku sliktākais F1 pilots piesakās uz Rosberga vietu

Juris Grīns
Juris Grīns

Visu laiku sliktākais F1 pilots piesakās uz Rosberga vietu
Taki Inoue
Foto: topgear.com

Japāņu autosportists Taki Inoue, kurš pats sevi pasludinājis par visu laiku sliktāko F1 pilotu, atsaucies uz "Mercedes" sludinājumu un nosūtījis savu pieteikumu vakantajai pasaules čempiona Niko Rosberga atbrīvotajai vietai šajā komandā.

Šīs nedēļas britu izdevumā "Autosport" ievietots "Mercedes" komandas sludinājums, kurā tā meklē sacīkšu braucēju dalībai 2017. gada F1 čempionātā.

Sludinājumā teikts, ka ir atbrīvojusies sacīkšu braucēja vieta "Mercedes" F1 komandā, un tiek meklēts pilots, kurš būs atbildīgs par mašīnas pilotēšanu gan sacīkstēs, gan testos un paraugdemonstrējumu braucienos. Pilotam jābūt motivētam, ar lielu vēlmi gūt augstus sasniegumus, kā arī vēlama laba pieredze sacīkšu trasēs.

No "Mercedes" puses šo sludinājumu, protams, vismaz daļēji var uztvert par joku, tomēr daudzi autosportisti steiguši izmantot iespēju un nosūtījuši savus CV. To vidū ir arī Kamui Kobajaši, kurš ne tik senā pagātnē sevi pierādījis kā samērā ātrs F1 pilots, un viņa tautietis Taki Inoue, kurš bija bēdīgi slavens ar savu braukšanas prasmi, un pats sevi nosaucis par visu laiku sliktāko pilotu šajā čempionātā.

"Ja Lūiss Hamiltons meklē komandas biedru, kurš netraucētu viņam uzvarēt visos 2017. gada sezonas posmos, tad Inoue būtu pareizē izvēle," jokojot raksta portāls "foxsports.com".

Inoue savā CV nav melojis par "sasniegumiem", atgādinot, ka 1994. gadā debijas F1 sacīkstēs viņš izslīdēja no trases pēc veiktiem trim apļiem, 1995. gadā aizvadīja pilnu sezonu, neizcīnot neko, bet divreiz saduroties ar drošības auto, kas esot "absolūts F1 rekords", bet 1996. gadā viņš no F1 aizgājis naudas trūkuma dēļ. Vēl tikai atliek pieminēt, ka Inoue šobrīd ir 53 gadus vecs.

     [+] [-]

, 2016-12-11 13:53, pirms 7 gadiem
domāju, ka Macakane ir visu laiku sliktākais...

  -1 [+] [-]

, 2016-12-11 19:13, pirms 7 gadiem
interesanti vai Šlegelmihs arī ir nosūtījis CV?

  +1 [+] [-]

, 2016-12-11 19:34, pirms 7 gadiem
Kāpēc gan ne (vismaz teorētiski)? Galu galā par Hamiltona Nr.1 meršos nākošsezon šaubu nav, lai kurš būtu otrs pilots - uzreiz "ielekt" citā braucamajā nav tik viegli (Rosbergs tomēr tur gadiem slīpējās, līdz iespēju sagaidīja).

     [+] [-]

, 2016-12-11 21:30, pirms 7 gadiem
Vienreiz viņš nesadūrās ar drošības mašīnu - tā viņu notrieca...