Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Ar krūtīm un netīrumiem māksliniece glezno bēdīgi slavenos futbolistus (+video)

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ar krūtīm un netīrumiem māksliniece glezno bēdīgi slavenos futbolistus (+video)
Aleksandrs Kokorins un Pāvels Mamajevs. Foto: vk.com/irenromanovskaya

Krievijas māksliniece Irina Romanovska ekstravagantā veidā uzgleznojusi bēdīgi slavenos futbolistus Aleksandru Kokorinu un Pāvelu Mamajevu.

Atgādinām, ka 8. oktobrī "Zenit" uzbrucējs Aleksandrs Kokorins un "Krasnodar" pussargs Pāvels Mamajevs izraisīja divus kautiņus Maskavas pilsētā. Viens cietušais guva galvas savainojumus un tika nogādāts slimnīcā. Minētie notikumi un policijas darbības izraisīja ažiotāžu ne tikai Krievijā, bet arī citās valstīs, kur futbols ir cieņā.

Māksliniece ar flomāsteru uzzīmēja Kokorina un Mamajeva kontūras, bet pēc tam šis darbs tika pabeigts ar krūšu un netīrumu palīdzību. Gleznas nosaukums ir "Huligāni".

Irina Romanovska: "Sportistiem pavisam necienīga uzvedība. Viņiem jābūt par piemēru, taču galu galā pašiem vajadzīga audzināšana. Ja tā dzerstās un plosās, tad kur atradīsies spēki profesionālajam sportam? Tāpēc es viņus uzgleznoju ar netīrumiem un, protams, ar krūtīm. Netīrumus izmantoju, lai parādītu, ka ar pretīgo rīcību talantīgie futbolisti ir sasmērējuši savu reputāciju un no saviem augstumiem iekrituši netīrumos."

Kā jau ziņots, šī māksliniece izcēlās Krievijā notikušā Pasaules kausa laikā, kad ar krūšu palīdzību uzgleznoja ēģiptiešu futbola lielāko spīdekli Muhamedu Salāhu.

.
Izmantotie resursi:
vk.com/irenromanovskaya
sport24.ru

View this post on Instagram

Совсем недостойное поведение для спортсменов, они должны быть примером, а в итоге сами нуждаются в воспитании, и если так пить и бушевать, а откуда силы найдутся на профессиональный спорт. Поэтому я Кокорина и Мамаева нарисовала грязью, ну и конечно грудью. Грязь я использовала, чтобы показать, как отвратительным поступком талантливые футболисты запачкали свою репутацию и упали из князи в грязи. Картина называется "Хулиганы" #irinaromanovskaya #кокорин #мамаев #хулиганы #футболисты #скандал #спорт #драка #беспредел #футбол #новостьдня #новости #картина #скандалы #россия #спортсмены #грязь #репутация

A post shared by IRINA ROMANOVSKAYA (@irina__romanovskaya) on Oct 11, 2018 at 12:38am PDT

  +3 [+] [-]

, 2018-10-11 18:33, pirms 5 gadiem
Lai ieliek video no procesa, to būtu interesantāk pavērot nekā pliku bildi