Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Diskvalificēts futbolists netālu no federācijas piesaka bada streiku

Diskvalificēts futbolists netālu no federācijas piesaka bada streiku
Emanuele Pezoli
Foto: digitale/Scanpix

Bijušais Itālijas kluba "Siena" spēlētājs Emanuele Pezoli pieķēdējies Itālijas Futbola federācijas ēkas priekšā un pieteicis bada streiku. Iemesls tam ir spēļu sarunāšanas skandālā saņemtā trīs gadu diskvalifikācija, kas, futbolistaprāt, ir nepelnīts sods, jo viņš esot nevainīgs.

Emanuele Pezoli, kuram šomēnes apritēs 32 gadi, šorīt uzsācis vērienīgu protesta akciju, pieķēdējoties netālu no federācijas ēkas Romā, piesakot bada streiku un pieprasot tikšanos aci pret aci ar viņa apsūdzētājiem Filipo Karobio un Karlo Džervazoni. "Vēlos konfrontāciju tiesā šīs netaisnības sakarā, lai varu sevu pienācīgi aizstāvēt," sacīja bijušais "Siena" aizsargs, kurš iepriekšējā mēnesī pievienojās "B Sērijas" vienībai "Verona". "Mana vienīgā kļūda bija atbildēšana uz to sasodīto telefona zvanu, kurā man prasīja pārdot spēli. Taču es teicu "nē"! Esmu nevainīgs un pierādīšu to."

"Šis ir spēcīgs protests, bet viņi bojā manu dzīvi par to, ko neesmu izdarījis. Pirms esmu spiests atvadīties no futbola vēlu cīnīties no visa spēka. Gaidīšu šeit kādu no federācijas, cerams, ka prezidentu Džankarlo Abeti," Pezoli turpināja. Jau vēstījām, ka bargu sodu saņēma arī Turīnas "Juventus" treneri Antonio Kotne un Andželo Alesio, kuri attiecīgi desmit un astoņu mēnešu diskvalifikāciju nopelnījuši tieši par pavadīto laiku Sjēnas klubā. "Siena" nākamo Itālijas "A Sērijas" sezonu nāksies uzsākt ar mīnus sešiem punktiem.

Izmantotie resursi:
Football Italia - Serie A news, fixtures,...


Slēpts komentārs: termometrs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-08-11 22:30, pirms 12 gadiem
Veiksmi! Viņam tā noderēs.
, 2012-08-12 00:17, pirms 12 gadiem
termometrs rakstīja: smadzeņu trūkst, lai iesniegtu normālu apelāciju vai rīkotos pareizi, tāpēc jāizmanto tik dumi paņēmieni.
tu domā ka viņš nav mēģinājis?
, 2012-08-12 15:19, pirms 12 gadiem
vot tas ir īsts itālis.. cīnās līdz pēdējam. Mentalitāte tāda
, 2012-08-12 18:17, pirms 12 gadiem
Malacis, lai izdodās !
, 2012-08-12 20:21, pirms 12 gadiem
Martini12 rakstīja: vot tas ir īsts itālis.. cīnās līdz pēdējam. Mentalitāte tāda
lol itāļi
, 2012-08-24 13:36, pirms 12 gadiem
Martini12 rakstīja: vot tas ir īsts itālis.. cīnās līdz pēdējam. Mentalitāte tāda
Ei nu?!? Kara laikā itāļi sevi parādīja kā ļoti gļēvu tautu, kurus pat plukatas grieķi būtu izkapājuši, ja vien vācieši nebūtu nākuši palīgā.
Gan jau tiklīdz vēderiņš sāks sāpēt totalizatoru cienītājs paēdīs!
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
5

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.