Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Puika atspiežas 4445 reizes, par ko saņem dzīvokli, velosipēdu un viedtālruni

Ingušijas Republikas galvaspilsētā Magasā šonedēļ notika pasākums, kur sešus gadus vecais Ibragims Ļjanovs atspiedās 3720 reizes un sasniedza Ginesa pasaules rekordu kategorijā "lielākais atspiešanās skaits divu stundu laikā zēniem līdz sešiem gadiem". Puika turpināja atspiesties un galu galā to paveica 4445 reizes, kas ir Ginesa pasaules rekords kategorijā "lielākais atspiešanās skaits vienā piegājienā zēniem līdz sešiem gadiem". Sajūsminoties par puikas rekordiem, sporta kluba "Chingiz" prezidents Magomedali Jevlojevs savam audzēknim uzdāvināja divistabu dzīvokli, savukārt Ingušijas Republikas galva Junusbeks Jevkurovs zēnam uzdāvināja viedtālruni un velosipēdu, informē tass.ru. Video: Telekanal 360. Foto: Ali Ozdojevs, gazetaingush.ru

, 2019-06-11 16:44, pirms 5 gadiem
Vienīgais tas var negatīvi aiziet uz veselību, jo uzskatu ar laiku var būt mentālas veselības problēmas, kas var ietekmēt viņu veselību. Dāvanās ir sūds, bet ar kādu slodzi viņš tagad nodarbojas ar tādu viņam būs jāsadzīvo visu mūžu, jo organisms atceras slodzi un būs lomkas, kad nedabūs tādu slodzi.
, 2019-06-11 18:52, pirms 5 gadiem
man viss skaidrs, redzot kadirovu
, 2019-06-12 14:44, pirms 5 gadiem
Kad būs pilns video ar taimeri un bez "cuts" tad arī liksim šādus rakstus? Sarunāts? Uztaisīt 5 un izprintēt diplomu es varu tulīt pat.
, 2019-06-12 20:52, pirms 5 gadiem
doksnomarsa rakstīja: Kad būs pilns video ar taimeri un bez "cuts" tad arī liksim šādus rakstus? Sarunāts? Uztaisīt 5 un izprintēt diplomu es varu tulīt pat.
un tu reāli arī skatītos vairāk nekā 2h garu video kur viens puika atspiežas? Vai pēc tam vaidēsi, ka vajadzēja fonā vēl žiroskopisko līmeņrādi, lai mēs zinām, ka grīda tik tiešām ir horizontāla, nevis ieslīpa? Vēl slēdzienu no pataloganatoma, lai apliecinātu, ka vēderā nav paslēptas hēlija kapsulas?
, 2019-06-12 23:08, pirms 5 gadiem
marksis rakstīja: un tu reāli arī skatītos vairāk nekā 2h garu video kur viens puika atspiežas? Vai pēc tam vaidēsi, ka vajadzēja fonā vēl žiroskopisko līmeņrādi, lai mēs zinām, ka grīda tik tiešām ir horizontāla, nevis ieslīpa? Vēl slēdzienu no pataloganatoma, lai apliecinātu, ka vēderā nav paslēptas hēlija kapsulas?
Un vispār viņam sen vairs nav seši gadi
, 2019-06-15 00:41, pirms 5 gadiem
6 gadu vecumā tāda slodze. Tas nav uz labu, bet materiālā pasaule diemžēl dominē mūsu gadsimtā.
, 2019-06-15 12:40, pirms 5 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Vienīgais tas var negatīvi aiziet uz veselību, jo uzskatu ar laiku var būt mentālas veselības problēmas, kas var ietekmēt viņu veselību. Dāvanās ir sūds, bet ar kādu slodzi viņš tagad nodarbojas ar tādu viņam būs jāsadzīvo visu mūžu, jo organisms atceras slodzi un būs lomkas, kad nedabūs tādu slodzi.
Tev jau ir mentālas problēmas
, 2019-06-17 17:35, pirms 5 gadiem
Cik nu to var saukt par atspiešanos....
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
6

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.