Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Vāc parakstus par Jurčika Raganas atgriešanos "Dinamo" spēlēs

Rolands Eliņš

Vāc parakstus par Jurčika Raganas atgriešanos "Dinamo" spēlēs
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

KHL kluba Rīgas „Dinamo” pēdējās dienās publiski nav slēpusi savu nostāju populārā līdzjutēja Jurčika Raganas sakarā, norādot, ka viņš sejas maskā vairs nevar ierasties uz spēlēm. Cenšoties piespiest mainīt šo lēmumu, nodibināta mājaslapa Saveragana.lv , kurā „Dinamo” līdzjutēji vēlas savākt 10300 balsis par Raganas atgriešanos Arēnā Rīga.

"Līdzīgas platformas vāc parakstus, lai iesniegtu kolektīvu iesniegumu mūsu likumdevējiem. Arēnā Rīga ir savs likumdevējs HK Dinamo Rīga, kas noteicis, ka ar sejas maskām arēnā ieeja ir liegta. Neskatoties uz šo noteikumu, līdz šim tas Dinamo fanu kluba galvenajam talismanam un visu līdzjutēju atbalstītājam Jurčikam Raganai, netika piemērots. Šogad, nez kāpēc, klubs ir lēmis savādāk," vēstīts jaundibinātajā mājaslapā.

"Mūsu mērķis ir savākt 10300 balsis (tieši tik cik ir sēdvietas hokeja arēnā Rīga), lai paustu atbalstu Jurčikam un panākt, lai Dinamo Rīga mainītu savu viedokli un nolikumu, ļaujot Jurčikam Raganai piedalīties mājas spēlēs ar savu nu jau leģendāro, masku," savus mērķus paskaidro mājaslapas autori.

Raksta publicēšanas brīdī mājaslapā pieejamā informācija liecina, ka Raganas atbalstam pieteikusies pagaidām 21 persona.

Izmantotie resursi:
https://www.saveragana.lv/

1 2 44 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2018-01-12 00:24, pirms 6 gadiem
Njā, trakas lietas tajā kolhozā notiek, diskriminācija pret raganām. Joprojām nesaprotu kāpēc raganai Neptūna zizlis rokās nevis slota.
Vajag tai raganai uz krekla logo vietā uzprintēt putina bildi, tad jau čekists droši vien ielaistu arēnā un vēļ naudu par biļeti neprasītu

  -3 [+] [-]

, 2018-01-12 00:45, pirms 6 gadiem
Fuņu debīlisma kalngals...

 +10 [+] [-]

, 2018-01-12 08:01, pirms 6 gadiem
Kā īstenās krievu attiecībās: Если бьёт, значит любит
Kur latviešu pašcieņa - sen jau tajās tribīnēs vajadzēja gaudot vējam...

  -4 [+] [-]

, 2018-01-12 08:08, pirms 6 gadiem
Sportisti (it īpaši hokejisti) ir ļoti māņticīgi. Daudzi no mums ir dzirdējuši par bārdu nedzīšanu, slidu šņorēšanu u.c. rituāliem un paražām. Citi to sauc par tumsonību bet, neiedziļinoties rituālu pamatotībā, ir skaidrs, ka šie rituāli atstāj iespaidu uz sportistu psiholoģisko gatavību spēlei. Neesmu pret Jurčiku, bet ja maksa komandai traucē, tad to uz spēlēm nav jāvelk! Un nav jādiskutē par čeku, komunistiem vai kolhozu. Tas ir pilnīgi cits jautājums!

  +4 [+] [-]

, 2018-01-12 08:19, pirms 6 gadiem
Es pis stabu... Es vēl var saprast kur čekistiem prieks jāt lv tautu, bet nekādi nesparotu šos visus jurčikus un viņu atbalstītājus, atraduši par ko cīnīties... smiekli nāk. Tak paņemat popkornu un sekojat līdzi KP kādā klubā vai sanākat kopā uz kādu alu uz kurmju skriešanas sacensībām, kāda starpība, jūs pis pa jūsu pašu naudu un jūs vēl lūdzaties kko... pabiras

     [+] [-]

, 2018-01-12 08:24, pirms 6 gadiem
Slimi cilvēki, ko gan vēl var pateikt.
Kas ir "Ragana"? Nekas. Viņš nav un nekad nav bijis kluba talismans. Jā "Ogre" laikos Jurčiks bija super, bet te ir RD. Šoreiz jāpiekrīt vadībai. Pa 10 gadiem būs vismaz kaut kādas izmaiņas.
Jurčik - paldies tev par darbu, bet ir jāmainās. Vispār - viss fanu klubs būtu jaatlaiž.

Nez kāpēc tie parakstu vācēji paši nenopērk maskas un uz spēli visi neierodas tajās?

  +2 [+] [-]

, 2018-01-12 09:06, pirms 6 gadiem
(O_O) rakstīja: Slimi cilvēki, ko gan vēl var pateikt.
Kas ir "Ragana"? Nekas. Viņš nav un nekad nav bijis kluba talismans. Jā "Ogre" laikos Jurčiks bija super, bet te ir RD. Šoreiz jāpiekrīt vadībai. Pa 10 gadiem būs vismaz kaut kādas izmaiņas.
Jurčik - paldies tev par darbu, bet ir jāmainās. Vispār - viss fanu klubs būtu jaatlaiž.

Nez kāpēc tie parakstu vācēji paši nenopērk maskas un uz spēli visi neierodas tajās?
Pilnīgi piekrītu, bērnudārzs, man Ragana nekad nav asociējies ar RD un vispār nekad neesmu sapratis tās personas motivāciju, kas radīja to tēlu, ne viņu kāds angažē, ne kāds viņu prasa nēsāties pa arēnu un komandēt visus !

  +9 [+] [-]

, 2018-01-12 09:23, pirms 6 gadiem
Jurčiks spēlēs netiek ielaists, bet Dinamo tāpat zaud! 😂😂

  +3 [+] [-]

, 2018-01-12 09:40, pirms 6 gadiem
Jurčiks ir tāds pats lohs kā Ķirurgs no "Nakts vilkiem" krievijā, lien dirs* "vadonim" un tai pašā laikā nemaz neapzinās, ka ar šo visu padara sevi par pēdējo ēzeli. Peška, kuru no 9. stāva čurā un čurās visi, kuriem nav slinkums. Kamēr nemācēs iztaisnot mugurkaulu tikmēr turpinās saņemt šādas te likteņa "dāvanas". Tak ej un sameklē sev normālu hobiju, vai bez saimnieka akcepta pat noraut kulakā neesi spējīgs, netalantīgais klauns, nekas vairāk.

  +4 [+] [-]

, 2018-01-12 10:03, pirms 6 gadiem
Re, tūliņ jau 300 būs! Tos atlikušos nieka 10k pāris stundās savāks, 100%.

 +10 [+] [-]

, 2018-01-12 10:10, pirms 6 gadiem
truestory rakstīja: Jurčiks ir tāds pats lohs kā Ķirurgs no "Nakts vilkiem" krievijā, lien dirs* "vadonim" un tai pašā laikā nemaz neapzinās, ka ar šo visu padara sevi par pēdējo ēzeli. Peška, kuru no 9. stāva čurā un čurās visi, kuriem nav slinkums. Kamēr nemācēs iztaisnot mugurkaulu tikmēr turpinās saņemt šādas te likteņa "dāvanas". Tak ej un sameklē sev normālu hobiju, vai bez saimnieka akcepta pat noraut kulakā neesi spējīgs, netalantīgais klauns, nekas vairāk.
Lai arī manās acīs Jurčiks ar savu Raganu ir maigi sakot 0 vērtībā, bet tādu bezsakara murgu sen nebiju lasījis !

  +1 [+] [-]

, 2018-01-12 10:15, pirms 6 gadiem
Ragana, witch, ведьма, баба яга - Jurčiks????

Ragana, dažkārt arī lauma vai spīgana, latviešu un lietuviešu mitoloģijā ir parasti sieviešu kārtas būtne ar burvju spējām. Pasakās un teikās viņas ar burvestību palīdzību vēl citiem cilvēkiem ļaunu. Raganu vajāšanas laikmetā daudzas sievietes tika sodītas kā raganas.

Lai veicās.

  +8 [+] [-]

, 2018-01-12 10:15, pirms 6 gadiem
Te nu 1x ir tā reize kad cilvēcīgi saprotams Savickis, jurčiks ragana ir kkas tik tizls un nebaudāms, es nebrīnos, ka Savickim vienkārši nepatīk šitais frīks, nu reāli kož nervā.

  +3 [+] [-]

, 2018-01-12 10:28, pirms 6 gadiem
BAIGI VAJAG TO RAGANU NAV NE LABĀK NE SLIKTĀK.LAI VĀCĀS UZ FUTBOLU!

  +2 [+] [-]

, 2018-01-12 10:34, pirms 6 gadiem
wake-up rakstīja: Sportisti (it īpaši hokejisti) ir ļoti māņticīgi. Daudzi no mums ir dzirdējuši par bārdu nedzīšanu, slidu šņorēšanu u.c. rituāliem un paražām. Citi to sauc par tumsonību bet, neiedziļinoties rituālu pamatotībā, ir skaidrs, ka šie rituāli atstāj iespaidu uz sportistu psiholoģisko gatavību spēlei. Neesmu pret Jurčiku, bet ja maksa komandai traucē, tad to uz spēlēm nav jāvelk! Un nav jādiskutē par čeku, komunistiem vai kolhozu. Tas ir pilnīgi cits jautājums!
Es arī neesmu pret viņu, bet man personīgi nepatika veids, kādā RD vadība ar šo paziņojumu Jurčika sakarā nāca klajā. Ka tas komandai nesot nelaimi. Var jau saprast -ļoti neveiksmīga sezona, 14 zāģu sērija, Ozo demisija utt. utjp. Bet vai tad iepriekšējās 2 vai 3 sezonas bija veiksmīgas? Nebija! Par Jurčiku atcerējās vai iedomājās tikai tagad! Būtu labāk uz sevi paskatījušies - sākot ar komandas komplektāciju pirms sezonas un kāda labāka trenera atrašanu. Visu cieņu Ozo, kad viņš spēlēja un bija komandas kapteinis, bet nu treneris viņš diemžēl bija nekāds. Ankipāns it kā ir ok, bet nu prasījās tomēr kādu pieredzes bagātāku. Citiem vārdiem, uz trenera rēķina Savickim jau nu taupīt nevajadzēja.

  -2 [+] [-]

, 2018-01-12 10:58, pirms 6 gadiem
Jurčikam vajadzēja rīkoties bišķ gudrāk -jau izsenis to dakšu sev pakaļ* iestumt līdz aknai, tad kluba vadībai nebūtu kur piesieties - viss darbiņš jau būtu padarīts viņu vietā bez vārda runas, a tagad kad nenolasīja saimniekiem vēlmes no acīm tiek patrieks no kluba ar lielu KAUNU. Kauns un klauns, kauna klauns, klaunīgs kaunums.

  +6 [+] [-]

, 2018-01-12 11:02, pirms 6 gadiem
Es esmu pret jebkādu Raganu. Man vienalga- mani var saukt par kepku vai kā savādāk, uz Dinamo spēlēm eju reti. Pag.sezonā arī spēlēja slikti. Es gāju skatīties uz skatāmu hokeju (spēli ar ska) kā uz teatra izŕādi. Nu biški jau biju aiz rīdziniekiem. Bet patika holejs ko rādīja Kovaļčuks, Dacjuks un citi aizgājušie nhl spēlētāji.
Bet šis Jurčiks skrien klāt, rauj gandrīz aiz rokas augšā, lai tik es aktīvi atbalstu rīdziniekus un pēc tam vēl intervijās pauž, ka nesaprot tos skatītājus, kuri nefano par Dinamo un spēles gaitu vēro klusēdami. Skatītāji maksā par biļetēm un ne mazu naudu un grib baudīt izrādi un katrs to dara pa savam. Lai tad Jurčiks velk Skrastiņa vai Kaupera masku un viņu uzstāšanās laikā skraida pa zāli vai skatuvi.
Piekraitu, ka rahanai ar dinamo nav nekāda sakara un dinamo talismans ( kā jebkuras komandas) ir tas sarkanbaltais pončiks. Domāku, ka risinājums ir elementārs- lai visiem miers- atļaujat viņam kā fanam iet savā raganas maskā, bet, lai tad sēž savā ganu sektorā ( davā vietā), nevis skraida aptracis pa visu arēnu, bet, ja nu sāk blandīties pa citiem sektoriem, un traucē citiem skatīties hokeju, tad apsargi ir tiesīgi gan šo izraidīt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-01-12 11:52, pirms 6 gadiem
ingaa rakstīja: Njā, trakas lietas tajā kolhozā notiek, diskriminācija pret raganām. Joprojām nesaprotu kāpēc raganai Neptūna zizlis rokās nevis slota.
Vajag tai raganai uz krekla logo vietā uzprintēt putina bildi, tad jau čekists droši vien ielaistu arēnā un vēļ naudu par biļeti neprasītu
Viņš grib, lai nāk ar putina masku

     [+] [-]

, 2018-01-12 12:51, pirms 6 gadiem
Es tiešām nesaprotu to dunduku, kas ar to masku nāk uz spēlēm. Drīzāk savāktu naudu citas maskas iegādei, tas ka šitāda maska bija prikolu veicī vienīgā pieejamā nenozīmē, ka tagad viņam visu laiku tajā jāstaigā. Lai atrod normālu masku, ebay ir pilns

     [+] [-]

, 2018-01-12 13:26, pirms 6 gadiem
wake-up rakstīja: Sportisti (it īpaši hokejisti) ir ļoti māņticīgi. Daudzi no mums ir dzirdējuši par bārdu nedzīšanu, slidu šņorēšanu u.c. rituāliem un paražām. Citi to sauc par tumsonību bet, neiedziļinoties rituālu pamatotībā, ir skaidrs, ka šie rituāli atstāj iespaidu uz sportistu psiholoģisko gatavību spēlei. Neesmu pret Jurčiku, bet ja maksa komandai traucē, tad to uz spēlēm nav jāvelk! Un nav jādiskutē par čeku, komunistiem vai kolhozu. Tas ir pilnīgi cits jautājums!
10 gadus netrauceja, bet tagad peksni saka traucet ????? kas tev ar galvu draugs ....?????????????

  +6 [+] [-]

, 2018-01-12 13:33, pirms 6 gadiem
viņš ir palicis pubertātes vecumā. spilgti izteikts uzmanības trūkums.

  +5 [+] [-]

, 2018-01-12 13:44, pirms 6 gadiem
Ja tiktu vākti paraksti par kolhoza slēgšanu, parakstītos. Man nav saprotams, kāpēc tribīnēs joprojām ir sastopami cilvēki. Tevi jāj acīs skatīdamies, bet tu tik smaidi. Kaut kādi mazohisti novākušies. Priekā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-01-12 15:01, pirms 6 gadiem
Kā Einšteins ir teicis par grāmatu: 100 zinātnieki pret Einšteinu, tad pietiktu ar 1 zinātnieku!
Grow up!

  -1 [+] [-]

, 2018-01-12 17:14, pirms 6 gadiem
zābags gan tas ragans , gan viņa tupie fani !!! HE HE

     [+] [-]

, 2018-01-12 19:27, pirms 6 gadiem
Parakstījos un aicinu arī citus to darīt!

     [+] [-]

, 2018-01-12 19:28, pirms 6 gadiem
biskaps rakstīja: Fuņu debīlisma kalngals...
Tu kā vienmēr esi kopā ar Savicki.

  +2 [+] [-]

, 2018-01-12 20:19, pirms 6 gadiem
Jānis Līgats rakstīja: Kā īstenās krievu attiecībās: Если бьёт, значит любит
Kur latviešu pašcieņa - sen jau tajās tribīnēs vajadzēja gaudot vējam...
Patīkami skatīties kā puiši spēlē, cīnās arī tad , ja Po nevar tikt. Dr ciena līdzjutējus ar pašaaizliedzīgu spēli, skatītāji ciena komandu un nāk vairāk kā pirms gada.

     [+] [-]

, 2018-01-12 20:21, pirms 6 gadiem
Savickis laikam uzpircis kādu baru ar komentāru rakstītājeim. Savairojušies tie ,kuriem jurčiks it kā nepatīk. Nauda dara savu?

     [+] [-]

, 2018-01-12 20:33, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Savickis laikam uzpircis kādu baru ar komentāru rakstītājeim. Savairojušies tie ,kuriem jurčiks it kā nepatīk. Nauda dara savu?
viņš ir mainstrīm kuce !!! basketa izlases spēles esmu pārliecināts ka viņš apmeklēja dēļ KP , ne dēļ baša !!!

     [+] [-]

, 2018-01-13 00:09, pirms 6 gadiem
Te jau nav runa par Jurčiku vien, runa ir par principu. Viens čekists iedomājas, ka var darīt ko grib- pirms kāda laika arēnā nelaida cilvēkus ar Ukrainas karogiem, tagad nelaiž Jurčiku, rīt nelaidīs rižikus vai kreiļus. Tādu patvaļu demokrātiskā valstīs nedrīkst pieļaut, parakstījos.

     [+] [-]

, 2018-01-13 08:55, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Savickis laikam uzpircis kādu baru ar komentāru rakstītājeim. Savairojušies tie ,kuriem jurčiks it kā nepatīk. Nauda dara savu?
Vecīt, kaut ko tādu var izdomāt tikai tas, kas pats ir tādās lietās ielaidies...domā ko runā !

  -2 [+] [-]

, 2018-01-13 09:42, pirms 6 gadiem
Erikovič rakstīja: Vecīt, kaut ko tādu var izdomāt tikai tas, kas pats ir tādās lietās ielaidies...domā ko runā !
Skadrs. Tātad tomēr Savicka pirksts.
Atdodiet Jurčiku.
1 2 44 komentāri